Consultanții de la Colliers administrează clădiri de 250.000 de metri pătrați

Andreea Neferu 16/12/2016 | 13:53 Ştiri
Consultanții de la Colliers administrează clădiri de 250.000 de metri pătrați

Compania de consultanță imobiliară Colliers International administrează în prezent un portofoliu de clădiri cu suprafețe închiriabile totale de 250.000 de metri pătrați, în creștere cu 30% față de anul trecut. Cea mai recentă proprietate pentru care Colliers oferă servicii de property management este proiectul de birouri Ștefan cel Mare Building, dezvoltat de investitorul imobiliar Forte Partners, al oamenilor de afaceri Geo Mărgescu, Ionuț Dumitrescu și Johny Jabra.

Clădirea, finalizată în toamna acestui an, are o suprafață închiriabilă de 8.000 de metri pătrați și este 100% închiriată, printre companiile care și-au mutat birourile în Ștefan cel Mare Building numărându-se Apa Nova și Roeng Transmission Engineering & Consulting, cu activități în zona de servicii profesionale.

Din portofoliul de birouri administrat de echipa Colliers mai fac parte și alte proiecte de birouri, precum Hermes Business Campus, Green Court, Ethos House sau Polonă 68 din București, respectiv Allianz Office Building din Brașov.


FOTO: Colliers International

A debutat în presa scrisă în urmă cu opt ani. În 2013, a absolvit cursurile programului de pregătire intensivă în jurnalism „Economic and Political Reporting from Southeast Europe”, organizat la Londra și la Berlin de agenția de presă Reuters, iar în 2015 a participat la cursurile școlii de vară Online and Multimedia Journalism, organizată de Deutsche Journalistenschule la Munchen. În 2013, a câștigat premiul „Florin Petria” pentru jurnalism economic, iar în 2015 a fost unul dintre laureații concursului Tânărul Jurnalist al Anului, secțiunea Economie. Anterior, Andreea a lucrat la Ziarul Financiar. În prezent, la NewMoney, Andreea acoperă din punct de vedere editorial domeniile construcții și imobiliare.