Constructorul mall-ului AFI Cotroceni: Vedem efectele benefice ale creșterii economice. Am ajuns la peste 500 de angajați

Andreea Neferu 24/10/2017 | 12:44 Ştiri
Constructorul mall-ului AFI Cotroceni: Vedem efectele benefice ale creșterii economice. Am ajuns la peste 500 de angajați

 

Constructorul de origine israeliană Danya Cebus, care a ridicat centrul comercial AFI Cotroceni din București, lucrează în prezent la trei șantiere cu o suprafață de 220.000 de metri pătrați, pe segmentele rezidențial, retail și birouri.

Astfel, după ce anul acesta a livrat prima fază a birourilor Timpuri Noi Square dezvoltate de suedezii de la Vastint, faza a doua a complexului rezidențial Adora Urban Village a israelienilor de la Tagor și proiectul de extindere a mallului AFI Cotroceni, Danya Cebus lucrează acum pe alte trei șantiere: AFI Tech Park, parc de birouri de 37.000 mp în  București, AFI Brașov, o dezvoltare mixtă cu o componentă de retail și una de birouri totalizând 165.267 mp, respectiv ansamblul rezidențial New Point al companiei israeliene Shikun & Binui RED. ”Piața imobiliară locală traversează un moment bun și vedem efectele benefice ale creșterii economice. Compania noastră lucrează în prezent ca antreprenor general cu 520 de persoane pe trei șantiere din București și Brașov”, spune Igal Lerner (foto), CEO al Danya Cebus.

Compania a înregistrat anul trecut afaceri de 188 de milioane de lei, având o medie de 44 de angajați, potrivit datelor de la Ministerul Finanțelor.


Sursă foto: Danya Cebus

A debutat în presa scrisă în urmă cu opt ani. În 2013, a absolvit cursurile programului de pregătire intensivă în jurnalism „Economic and Political Reporting from Southeast Europe”, organizat la Londra și la Berlin de agenția de presă Reuters, iar în 2015 a participat la cursurile școlii de vară Online and Multimedia Journalism, organizată de Deutsche Journalistenschule la Munchen. În 2013, a câștigat premiul „Florin Petria” pentru jurnalism economic, iar în 2015 a fost unul dintre laureații concursului Tânărul Jurnalist al Anului, secțiunea Economie. Anterior, Andreea a lucrat la Ziarul Financiar. În prezent, la NewMoney, Andreea acoperă din punct de vedere editorial domeniile construcții și imobiliare.