Connections intră pe piața din Asia și vizează venituri de trei milioane de euro

Andrei Dumitru 30/07/2019 | 16:33 Ştiri
Connections intră pe piața din Asia și vizează venituri de trei milioane de euro

Furnizorul de servicii IT, în regim outsourcing, Connections anunță intrarea pe piața din Asia, cu servicii de Robotic Process Automation și software development.

”Zona ASEAN (Asociația națiunilor din sud-estul Asiei – n.r.) are un apetit deosebit pentru startup-uri fintech, piața este reglementată foarte strict, există un specific local al modului de networking, care trebuie asumat și deprins, precum și preferința către abordarea top-down, respectiv selecția relațiilor utile și a resurselor adecvate, înainte de a începe efectiv activitatea. Zona ASEAN este un important pol financiar al lumii, o zonă cu puternice industrii manufacturiere, de transport și logistică, așadar potențialul este enorm în zona automatizării proceselor de business. În următorii patru ani, estimăm vânzări de aproximativ 3 milioane de euro din RPA și software development”, explică decizia Bogdan Florea (FOTO), fondator Connections și Vicepreședinte ANIS.

Connections își va începe activitatea printr-un birou de vânzări în Taipei (Taiwan), condus de canadianul Grant Caldwell, CEO-ul desemnat de companie pentru a conduce operațiunile din regiune.

“Suntem încrezători în această extindere. Cu siguranță vor exista provocări, de la limbă până la modul de a face business, dar în lumea globală în care trăim, tehnologia e un liant. În plus, suntem bine poziționați în ecosistemul de intelligent automation, avem expertiză dovedită în România, CEE și Middle East, ne dorim să intrăm pe piețe noi și avem motivația necesară să o facem. Cu biroul din Asia ne vom concentra pe proiecte în zona de operațiuni din industrii precum finanțe, logistică, producție și transport”, mai adaugă Bogdan Florea.

Connections, unul dintre cei mai importanți jucatori din piața de digital transformation din România, are 300 de angajați și birouri în România, Bulgaria și Serbia.  Compania este specializată în Intelligent Automation, IT Infrastructure Support, Digital Business Process Management și Software Development On Demand.

Connections a încheiat anul 2018 cu o cifră de afaceri de 5,5 mil euro.