Compania românească de curierat Sameday anunță extinderea în Ungaria

Andrei Dumitru 24/05/2021 | 11:58 Ştiri
Compania românească de curierat Sameday anunță extinderea în Ungaria

Sameday, compania românească de curierat, deținută de eMAG, anunță extinderea în Ungaria. Furnizorul de servicii de curierat oferă deja clienților din Ungaria opțiuni de livrare în Budapesta și zona metropolitană, urmând ca în următoarele două luni să-și extindă acoperirea la nivel național, în toate localitățile.

2020 a fost pentru noi anul în care ne-am testat cu succes capabilitățile de scalare a modelului nostru operațional, dar și a tehnologiei dezvoltate de-a lungul timpului. Chiar dacă am ajuns la o dimensiune mare a organizației, ne păstrăm o cultură antreprenorială, bazată pe cultivarea inițiativei și încrederii. Extinderea serviciilor Sameday în Ungaria este un pas natural în evoluția companiei noastre și, cu suportul solid al tehnologiei, ne propunem, ca și în România, să dezvoltăm o infrastructură scalabilă de servicii de curierat cu livrare predictibilă, eficientă operațional și cu focus pe satisfacția clientului.” a declarat Lucian Baltaru, CEO și fondator Sameday.

Primul serviciu pe care Sameday l-a testat în piața ungară a fost cel de lockere easybox, cunoscut și validat deja la nivel local, urmat de livrările door-to-door. Mai 2021 marchează încheierea primei etape de pre-lansare a ecosistemului Sameday, care oferă companiei de curierat mai multă flexibilitate, control integral asupra calității serviciului și posibilitatea de a accelera dezvoltarea locală.

Serviciul easybox beneficiază de o rețea funcțională de peste 200 de locații, cu planuri de a atinge 1000 de unități până în prima parte a anului 2022.

Suntem prima companie românească de curierat care se extinde cu operațiuni proprii peste granițele țării și vreau să mulțumesc echipei Sameday pentru curajul și dinamica cu care a abordat fiecare nouă provocare. Piața serviciilor de curierat din Ungaria este una destul de traditională, dar, în același timp, extrem de competitivă. Studiind-o cu atenție, am identificat oportunități pe care modelul nostru de business, bazat pe tehnologie, le poate valorifica cu success.”, declară Lucian Baltaru, CEO și fondator Sameday.