Coldwell Banker și-a luat CEO de la NEPI Rockcastle

Andreea Neferu 23/01/2018 | 12:03 Ştiri
Coldwell Banker și-a luat CEO de la NEPI Rockcastle

Bogdan Voica, consultant cu experiență de peste 15 ani în industria de real estate, preia conducerea companiei de consultanță imobiliară Coldwell Banker Romania, după ce anterior a lucrat în cadrul dezvoltatorului NEPI Rockcastle. El îl va înlocui pe Valentin Ilie, cel care a condus Coldwell începând din 2007.

Aceasta este cea de-a doua schimbare de management pe piața consultanței imobiliare de la începutul anului, după ce săptămâna trecută Colliers a anunțat că Ilinca Păun va preda poziția de CEO către Laurențiu Lazăr.

Bogdan Voica, 40 de ani, este absolvent al Academiei de Studii Economice din București, secția Finanțe – Bănci, și a Universității București (masterat Business Consulting). Înainte de începerea activității pe piața imobiliară, consultantul a lucrat în companii precum Bancpost sau Deloitte. Ulterior, el a activat pe piața de real estate, în companii precum Jones Lang LaSalle, John Taylor, Globalworth, Skanska Commercial Development și NEPI Rockcastle (unde, de altfel, lucra înainte de a fi recrutat de Coldwell Banker).

”Adițional menținerii poziției de lider detașat pe segmentul rezidențial, avem ca obiectiv în 2018 consolidarea acestei poziții și dezvoltarea teritorială, dar și dezvoltarea activității pe segmente de piață mai puțin explorate în ultimul timp de către Coldwell Banker în România, cum ar fi commercial property advisory”, a declarat Bogdan Voica, CEO al Coldwell Banker România.

Coldwell Banker România a înregistrat în 2016 o cifră de afaceri cumulată de 5,6 milioane de euro.

Compania este activă pe piața locală de 12 ani și este managerul și agentul exclusiv pentru proiecte rezidențiale precum Aviației Park, Baba Novac Residence, Belvedere Residences, Cosmopolis, Estic Park și Onix Park în București, Doppel Cristian, Sânpetru Residence și Transilvania Residence în Brașov și Belle Ville și Grand Hill Residence din Cluj – Napoca.


Sursă foto: Coldwell Banker Romania

A debutat în presa scrisă în urmă cu opt ani. În 2013, a absolvit cursurile programului de pregătire intensivă în jurnalism „Economic and Political Reporting from Southeast Europe”, organizat la Londra și la Berlin de agenția de presă Reuters, iar în 2015 a participat la cursurile școlii de vară Online and Multimedia Journalism, organizată de Deutsche Journalistenschule la Munchen. În 2013, a câștigat premiul „Florin Petria” pentru jurnalism economic, iar în 2015 a fost unul dintre laureații concursului Tânărul Jurnalist al Anului, secțiunea Economie. Anterior, Andreea a lucrat la Ziarul Financiar. În prezent, la NewMoney, Andreea acoperă din punct de vedere editorial domeniile construcții și imobiliare.
d