CNAIR își ia purtător de cuvânt de la Radio România Actualități

Andreea Neferu 28/03/2017 | 16:48 Ştiri
CNAIR își ia purtător de cuvânt de la Radio România Actualități

Jurnalistul Alin Șerbănescu este, începând din 28 martie, noul purtător de cuvânt al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Alin Șerbănescu a lucrat ca jurnalist la Radio România Actualități începând din anul 1998, fiind specializat în probleme de politică internă și externă.

A mai deținut funcția de purtător de cuvânt al Ministerului Afacerilor Externe (MAE) în 2009. Potrivit CNAIR, Șerbănescu a urmat de-a lungul carierei profesionale cursuri de specializare în comunicare organizate de BBC și ambasada SUA la București.


FOTO: Mediafax

A debutat în presa scrisă în urmă cu opt ani. În 2013, a absolvit cursurile programului de pregătire intensivă în jurnalism „Economic and Political Reporting from Southeast Europe”, organizat la Londra și la Berlin de agenția de presă Reuters, iar în 2015 a participat la cursurile școlii de vară Online and Multimedia Journalism, organizată de Deutsche Journalistenschule la Munchen. În 2013, a câștigat premiul „Florin Petria” pentru jurnalism economic, iar în 2015 a fost unul dintre laureații concursului Tânărul Jurnalist al Anului, secțiunea Economie. Anterior, Andreea a lucrat la Ziarul Financiar. În prezent, la NewMoney, Andreea acoperă din punct de vedere editorial domeniile construcții și imobiliare.