Clotilde Armand: Procese verbale necompletate au fost găsite la Direcția de Salubrizare Sector 1 – FOTO VIDEO

Andrei Dumitru 28/09/2020 | 17:13 Ştiri
Clotilde Armand: Procese verbale necompletate au fost găsite la Direcția de Salubrizare Sector 1 – FOTO VIDEO

Clotilde Armand a publicat pe pagina personală de Facebook două clipuri video care arată mai multe procese verbale electorale necompletate descoperite în Direcția de Salubrizare Sector 1. Direcția se află deasupra Biroului Electoral de sector, scrie Armand.

„Biroul Electoral de Sector 1 se află la etajul 1 al Complexului multifuncțional Mureș. Sediul Direcției de mediu a Primăriei Sector 1 se află la etajul doi al aceleași clădiri.

Un individ a fost surprins de candidații USR PLUS și PNL la Consiliu Local, în timp ce încerca să iasă din clădirea Complexului muntifucțional având asupra sa un teanc de procese verbale originale de la alegeri.

Fiind interpelat de reprezentanții USR/ PNL, respectivul individ a luat-o la fugă, speriat, și s-a refugiat la etajul al doilea al clădirii, în sediul Direcției de mediu a Primăriei.

Reprezentanții USR și PNL au intrat după el și au observat că sediul Direcției de mediu a Primăriei a fost transformat într-un sediu de campanie ilicită, al lui Daniel Tudorache (PSD).

În sediul Direcției de mediu a Primăriei Sector 1 a fost amenajată o sală, cu un panou alb pe care era scris numele secțiilor de vot din sector și calcule.

Pe o foaie erau trecute numele candidaților, iar alături se găsea un teanc de procese verbale de la secțiile de votare albe, necompletate”, a declarat Sergiu Moroianu pentru Neswsweek România.

Poliția se află la fața locului

„Iată ce avem în sediul Direcției de Salubrizare și Investiții situat în Complexul din piața Mureș, un etaj deasupra Biroului Electoral de Sector. Procese Verbale necompletate! Așa pregăteau frauda. Și-a făcut apariția pe aici și directorul ADP S1 și nu știu ce caută el la BES. O să ne lămurească Poliția”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

„Iată cum a folosit fostul primar al Sectorului 1 o instituție a primăriei și cum a încercat să modifice procesele verbale cu ajutorul angajaților de la Direcția de Salubrizare. Să fie foarte clar: Tudorache și toți cei care au participat la această tentativă o să răspundă în fața Justiției”, a completat Armand.

Dan Tudorache a scris pe Facebook, luni dimineață, că are „200 de voturi în plus față de Clotilde Armand, după terminarea numărătorii paralele”. În replică  Clotilde Armand a spus după ce  că actualul primar „nu știe să numere”.

FOTO: Mediafax