Clădirea de birouri One Tower poate fi vizitată și închiriată în mod digital

Andrei Dumitru 18/02/2021 | 10:43 Ştiri
Clădirea de birouri One Tower poate fi vizitată și închiriată în mod digital

One United Properties și Bright Spaces lansează astăzi platforma interactivă de prezentare și închiriere digitală pentru One Tower, clădirea construită și deținută de One în zona Floreasca. Spațiile disponibile din One Tower pot fi vizualizate online, într-un mediu 3D, pe link-ul https://office.One.ro.

Platforma personalizată pe nevoile One Tower și lansată astăzi, după anunțarea parteneriatului în octombrie 2020, transformă modul în care viitorii clienți și agenții vizualizează, interacționează și închiriază spațiile disponibile. Digitalizarea industriei de real estate din România este astfel accelerată, prin adoptarea rapidă a unor soluții tehnice moderne de către unul dintre principalii jucători din piață.

Cu o suprafață totală închiriabilă de 24.000 mp, One Tower poate fi acum vizualizată prin tururi virtuale. În plus, soluția implementată de Bright Spaces pentru One United Properties permite:

  • 3 opțiuni de fit-out diferite, în funcție de nevoile specifice ale fiecărei echipe, pentru fiecare etaj complet disponibil spre închiriere
  • Vizualizarea principalelor puncte de interes din jurul clădirilor (restaurante, școli, cafenele) și accesul la principalele mijloace de transport în comun din zonă
  • Vizualizarea caracteristicilor tehnice, a accesibilității și a certificărilor clădirilor într-un singur punct central de informare
  • Eficientizarea procesului de luare a deciziilor prin programarea vizitelor în spații și solicitarea de oferte personalizate online, conform disponibilității afișate în timp real
  • Prezentarea clădirilor și a spațiilor înconjurătoare în format video și foto

În plus, platforma oferă pentru dezvoltator și un sistem de management al spațiilor de birouri, parcări și spații de depozitare și facilitează comunicarea cu potențialii clienți sau agenții implicați în procesul de închiriere, în același timp reducând procesele manuale ale departamentului de leasing și crescând numărul de lead-uri calificate.

„Inovația este parte din ADN-ul nostru de dezvoltator, iar prin aceasta înțelegem și preocuparea constantă pentru tehnologie, nu doar pentru sustenabilitate. Suntem primul dezvoltator cu portofoliu office care digitalizează integral procesul de vizualizare și închiriere, astfel că soluțiile oferite cu ajutorul Bright Spaces răspund nevoilor actuale ale clienților, dar și ale contextului general de digitalizare”, spune Mihai Păduroiu, CEO Office Division One United Properties.

„Implementarea cu succes a platformei noastre pentru clădirile deținute de One United Properties vine ca urmare a unei colaborări bazate pe încredere și pe aceeași misiune de a oferi servicii inovatoare, adaptate contextului actual creat nu doar de pandemie, dar și de adopția accelerată a tehnologiei în toate domeniile. Ne bucurăm că avem ocazia să colaborăm și să demonstrăm încă o dată hotărârea noastră de a transforma procesele de leasing ale spațiilor de birouri la nivel local, european și apoi global”, a adăugat Bogdan Nicoară, CEO & Cofondator Bright Spaces.