Cinema City anunță o nouă investiție, la Brașov. Valoarea se ridică la 7 milioane de euro

NewMoney 11/02/2022 | 18:09 Ştiri
Cinema City anunță o nouă investiție, la Brașov. Valoarea se ridică la 7 milioane de euro

După 15 ani de la deschiderea primului multiplex Cinema City  în România, cu 65,5 milioane de bilete vândute la aproape 3 milioane de proiecții de film între 2007 și 2020, Cinema City a deschis cel de al 28 lea cinema la AFI Brașov.

Noul spațiu cuprinde 8 săli complet digitalizate, dintre care 7 sunt pentru vizionarea filmelor în format 2D și 3D, iar o sală cu formatul special 4DX, care va permite spectatorilor să experimenteze filmele cu toate simțurile și va oferi senzația că fac parte din tot ceea ce se întâmplă pe Marele Ecran. Valoarea investiției se ridică la 7 milioane de euro, fiind susținută de Cinema City împreună cu dezvoltatorul centrului comercial.

Al șaselea cinematograf 4DX din România din cele 755 internaționale este acum deschis brașovenilor, iar cele 140 de scaune senzoriale vor ajuta spectatorii să trăiască la maxim producțiile momentului.

„Indiferent că deschidem la Londra, Belfast sau Brașov, există aceleași standarde în toate cele peste 9.000 de săli de cinema și cele 750 de cinematografe din lume”, a declarat Ioana Ionescu, Marketing Manager Cinema City.