Cine va prelua conducerea operațiunilor pentru birourile flexibile Spaces și Regus

Andreea Neferu 20/08/2018 | 17:36 Ştiri
Cine va prelua conducerea operațiunilor pentru birourile flexibile Spaces și Regus

IWG, grupul belgian din care fac parte companiile care oferă spații flexibile de birouri Spaces și Regus, a numit-o pe Ramona Predescu (Iacob) în poziția de country manager pentru operațiunile din România.

În noua poziție, Ramona Predescu (Iacob) (foto), care a fost în ultimii cinci ani country manager al Regus România, va gestiona operațiunile grupului IWG în România, continuând dezvoltarea brandului Regus și implementarea conceptului Spaces, lansat anul acesta pe piața locală.

“Această poziție (…) este o provocare în contextul revoluției spațiilor de lucru flexibile, un fenomen care se conturează puternic în România, așa cum o arată și cel mai recent studiu IWG – aproximativ 60% dintre angajații români lucrează remote cel puțin o dată pe săptămână. Ne aflăm într-un moment de cotitură, în care angajatori și angajați deopotrivă optează pentru spații de lucru care îi inspiră, îi ajută să capitalizeze pe oportunitățile erei digitale”, a spus Ramona Predescu (Iacob).

IWG deține în România aproximativ 20.000 de metri pătrați, prin cele 8 locații Regus din București,respective cele două noi spații Spaces care se vor deschide în această toamnă în clădirile de birouri Unirii View Tower, respective Campus 6.1.

Portofoliul companiilor deținute de grup în România este format din start-up-uri, companii locale și companii multinaționale din domenii precum IT&C, consultanță, telecomunicații, turism, resurse umane sau e-commerce.

A debutat în presa scrisă în urmă cu opt ani. În 2013, a absolvit cursurile programului de pregătire intensivă în jurnalism „Economic and Political Reporting from Southeast Europe”, organizat la Londra și la Berlin de agenția de presă Reuters, iar în 2015 a participat la cursurile școlii de vară Online and Multimedia Journalism, organizată de Deutsche Journalistenschule la Munchen. În 2013, a câștigat premiul „Florin Petria” pentru jurnalism economic, iar în 2015 a fost unul dintre laureații concursului Tânărul Jurnalist al Anului, secțiunea Economie. Anterior, Andreea a lucrat la Ziarul Financiar. În prezent, la NewMoney, Andreea acoperă din punct de vedere editorial domeniile construcții și imobiliare.