Cine va prelua conducerea operațiunilor pentru birourile flexibile Spaces și Regus

Andreea Neferu 20/08/2018 | 17:36 Ştiri
Cine va prelua conducerea operațiunilor pentru birourile flexibile Spaces și Regus

IWG, grupul belgian din care fac parte companiile care oferă spații flexibile de birouri Spaces și Regus, a numit-o pe Ramona Predescu (Iacob) în poziția de country manager pentru operațiunile din România.

În noua poziție, Ramona Predescu (Iacob) (foto), care a fost în ultimii cinci ani country manager al Regus România, va gestiona operațiunile grupului IWG în România, continuând dezvoltarea brandului Regus și implementarea conceptului Spaces, lansat anul acesta pe piața locală.

“Această poziție (…) este o provocare în contextul revoluției spațiilor de lucru flexibile, un fenomen care se conturează puternic în România, așa cum o arată și cel mai recent studiu IWG – aproximativ 60% dintre angajații români lucrează remote cel puțin o dată pe săptămână. Ne aflăm într-un moment de cotitură, în care angajatori și angajați deopotrivă optează pentru spații de lucru care îi inspiră, îi ajută să capitalizeze pe oportunitățile erei digitale”, a spus Ramona Predescu (Iacob).

IWG deține în România aproximativ 20.000 de metri pătrați, prin cele 8 locații Regus din București,respective cele două noi spații Spaces care se vor deschide în această toamnă în clădirile de birouri Unirii View Tower, respective Campus 6.1.

Portofoliul companiilor deținute de grup în România este format din start-up-uri, companii locale și companii multinaționale din domenii precum IT&C, consultanță, telecomunicații, turism, resurse umane sau e-commerce.

← Close