Cine este Robert Berza, noul manager general al Fashion Days

Gabriel Bucur 20/04/2017 | 14:22 Ştiri
Cine este Robert Berza, noul manager general al Fashion Days

Robert Berza este, din luna aprilie, noul manager general al Fashion Days pentru operațiunile din România, Bulgaria și Ungaria.

Din noua funcție, el va continua creșterea accelerată atât a Fashion Days, cât și a diviziei de fashion din grupul eMAG (eMAG Fashion) și consolidarea poziției de lider pe piața de fashion online, se arată în comunicatul emis de Fashion Days.

„One team, one dream: am descoperit aici o echipă extraordinară cu planuri ambițioase și o oportunitate unică să creștem accelerat Fashion Days și eMAG Fashion în următorii doi ani. Avem serviciile, tehnologia și know-how-ul necesare, iar rolul meu va fi să asigur o umbrelă ca toată echipa să producă valoare în business”, a declarat Robert Berza.

Berza conduce o echipă formată din peste 500 de specialiști în retail online și fashion în cele trei țări în care compania Fashion Days are operațiuni: România, Ungaria și Bulgaria.

Împreună, Fashion Days și eMAG Fashion își propun să-și dezvolte ofertele din regiune prin două poziționări complementare. „Piața de fashion este extrem de dinamică și ofertantă: noi ne propunem să creștem doi jucători activi: Fashion Days, relevant pentru expertiza în fashion, noi trenduri, branduri cool și aspiraționale, și eMAG Fashion, relevant pentru diversitatea gamei și familiaritatea cu care te poți bucura de cumpărături din mai multe categorii”, a completat Robert Berza.

Cu o experiență de peste 10 ani în ecommerce, business development, new media și marketing, Robert Berza a contribuit la dezvoltarea mai multor branduri pe plan local sau internațional.

În trecut, Robert a fost Country Manager al Zoot în România, unde a construit de la zero echipa și operațiunile locale. De asemenea, el a fost director de marketing în cadrul eMAG România, Head of Internet Division în cadrul Central Media Enterprises și Internet Manager în cadrul ProTV, când a fost responsabil de crearea și dezvoltarea diviziei online a trustului.

 


FOTO: Fashion Days

În șapte ani de jurnalism, a pendulat între domeniul sportiv și cel economic. A lucrat, printre altele, la Radio România Actualități și Adevărul Financiar. Acum, este coordonatorul online al proiectului NewMoney.