Cine este Jesús del Cerro, omul angajat de Pro TV, pentru a regiza serialului Vlad

NewMoney 25/02/2020 | 14:08 Fapt Divers
Cine este Jesús del Cerro, omul angajat de Pro TV, pentru a regiza serialului Vlad

Jesús del Cerro reprezintă un reper al cinematografiei şi televiziunii, atât în Romania cât şi în Spania. În Spania a regizat şi produs unele dintre cele mai de succes seriale din toate timpurile, precum „Medic de familie”, „Poliţiştii”, „Colegii” sau „Buticul lui Pepe”.

Între anii 2003 – 2005 a fost regizorul, creatorul şi producătorul executiv al serialului „Cu un pas înainte”, care a devenit imediat un succes în peste 60 de ţãri. Adaptarea acestui serial l-a adus pentru prima dată în România în anul 2006.

Din anul 2007 s-a dedicat în întregime regiei cinematografice, cu reuşite notabile din partea criticilor şi a publicului. La jumătatea anului 2008 s-a reîntors la București începând etapa de producător și regizor de film în România cu „Contra timp” (2008) și „Contra timp 2” (2009), „Ho Ho Ho”  (2009), „S-a furat mireasa” (2012). Au urmat „Ho Ho Ho 2” (2012), „Mamaia” (2013), „Sunt însărcinată în România” (2016 – doc). Cel mai recent film pe care l-a regizat este „Miami Bici” (2020).

Serialul „Vlad”, regizat de Jesus del Cerro, un succes pentru Pro TV

Serialul ”Vlad”, adaptat după producția turcească ”Ezel”, a debutat pe Pro TV în data de 25 februarie 2019. Drama psihologică, al cărei regizor este Jesús del Cerro, spune povestea lui Vlad – jucat de Adrian Nartea – un tânăr care a fost închis pe nedrept în urma înscenării unui jaf. Oamenii care l-au trădat sunt chiar prietenii lui, Ștefan Dragomir – jucat de Andrei Aradits – și Leonard Cazacu – interpretat de Emilian Oprea. După câteva experiențe traumatizante, protagonistul primește șansa la o nouă viață, fiind îndrumat de Cezar – jucat de Bebe Cotimanis, poreclit ”Inginerul” – care devine mentorul lui.

După ce scapă din închisoare, Adrian devine Vlad și se transformă într-un bărbat de succes, bogat, șarmant, care are aliați puternici ce sunt pregătiți să pună la punct toate detaliile unui plan perfect de răzbunare.


FOTO: Mediafax