Centrul comercial din Constanța al NEPI Rockcastle a ajuns la 10 milioane de vizitatori

Andreea Neferu 05/03/2018 | 14:47 Ştiri
Centrul comercial din Constanța al NEPI Rockcastle a ajuns la 10 milioane de vizitatori

Centrul comercial City Park Mall Constanța, controlat de fondul NEPI Rockcastle, a încheiat anul precedent cu peste 10 milioane de vizitatori.

Cifra de afaceri a magazinelor prezente în mall a crescut anul trecut cu 46%, însă reprezentanții companiei nu au precizat care a fost valoarea în bani a acesteia.

Printre brandurile prezente în centrul comercial se numără Reserved, Buzz, Mohito, Napapijri, Tommy Hilfiger, Mango, Fossil, Levi’s, Sport Vision, Stefanel, US Polo Assn., Musette, LEGO, Pandora, Meli Melo Deco, NYX, MAC, Pizza Hut, Oro Toro, World Class sau Zara Home.

City Park Mall, inaugurat în 2008, și-a dublat suprafața închiriabilă față de momentul deschiderii, la 51.700 de metri pătrați, găzduind în prezent peste 200 de branduri. City Park Mall se află într-un proces de reconfigurare, ce presupune extinderea zonei de food-court, dublarea spațiului de relaxare (seating area), precum și construirea a peste 250 de noi locuri de parcare, dispuse pe două etaje. Investiția în extinderea centrului comercial se ridică la 40 de milioane de euro.

NEPI a cumpărat centrul comercial din Constanța în 2013 de la compania israeliană Neocity, valoarea tranzacției fiind de 81 de milioane de euro.


Sursă foto: City Park Mall

A debutat în presa scrisă în urmă cu opt ani. În 2013, a absolvit cursurile programului de pregătire intensivă în jurnalism „Economic and Political Reporting from Southeast Europe”, organizat la Londra și la Berlin de agenția de presă Reuters, iar în 2015 a participat la cursurile școlii de vară Online and Multimedia Journalism, organizată de Deutsche Journalistenschule la Munchen. În 2013, a câștigat premiul „Florin Petria” pentru jurnalism economic, iar în 2015 a fost unul dintre laureații concursului Tânărul Jurnalist al Anului, secțiunea Economie. Anterior, Andreea a lucrat la Ziarul Financiar. În prezent, la NewMoney, Andreea acoperă din punct de vedere editorial domeniile construcții și imobiliare.