Cea mai scumpă vilă vândută de Regatta: 3 milioane de euro

Andreea Neferu 21/12/2016 | 17:29 Ştiri
Cea mai scumpă vilă vândută de Regatta: 3 milioane de euro

Compania de consultanță imobiliară Regatta Real Estate, controlată de Eduard Uzunov, a încheiat anul acesta 170 de tranzacții cu o valoare totală de 25 de milioane de euro, cele mai scumpe proprietăți vândute fiind două vile istorice din centrul Capitalei, cu prețuri de 3, respectiv 2,5 milioane de euro.

Regatta Real Estate  are în portofoliu proprietăţi de peste un miliard de euro, dintre care apartamente în valoare de 150 de milioane de euro, vile de 350 de milioane de euro şi terenuri de 285 de milioane euro, în timp ce diferenţa de peste 200 de milioane de euro este reprezentată de spaţii comerciale şi industriale. 

Regatta Real Estate a avut anul trecut o cifră de afaceri de un milion de euro, iar pentru anul acesta compania estimează o cifră de afaceri similară.

„2017 este un an promițător, pe fondul interesului pentru România din ce în ce mai ridicat, în contextul evenimentelor geopolitice din Europa. România este o țară sigură și acesta este un criteriu foarte important pentru investitorii străini”, a spus Uzunov.

 


FOTO: Regatta Real Estate

 

A debutat în presa scrisă în urmă cu opt ani. În 2013, a absolvit cursurile programului de pregătire intensivă în jurnalism „Economic and Political Reporting from Southeast Europe”, organizat la Londra și la Berlin de agenția de presă Reuters, iar în 2015 a participat la cursurile școlii de vară Online and Multimedia Journalism, organizată de Deutsche Journalistenschule la Munchen. În 2013, a câștigat premiul „Florin Petria” pentru jurnalism economic, iar în 2015 a fost unul dintre laureații concursului Tânărul Jurnalist al Anului, secțiunea Economie. Anterior, Andreea a lucrat la Ziarul Financiar. În prezent, la NewMoney, Andreea acoperă din punct de vedere editorial domeniile construcții și imobiliare.