Ce mesaj primești de la Netflix dacă nu te uiți la niciun film sau serial timp de un an

NewMoney 26/05/2020 | 11:30 Fapt Divers
Ce mesaj primești de la Netflix dacă nu te uiți la niciun film sau serial timp de un an

Imperativul oricărui serviciu cu plata recurentă este să obțină de la tine o plată lunară de acum și până la Apocalipsă. Iar modelul de afaceri primește un ajutor din partea naturii umane. Inerția este un monstru. De exemplu, în 2018, în SUA, 1,5 milioane de oameni încă plăteau pentru servicii de dial-up.

Și apoi există Netflix, care în această săptămână a făcut pasulradical de a oferi anularea abonamentului pentru dvs. dacă nu l-ați folosit de ceva vreme.

Netflix nu mai ia banii din cont după doi ani de inactivitate

Într-o postare pe blogul companiei, Eddy Wu de la Netflix a prezentat noul plan al serviciului, care pare că ar trebui să fie un fel de capcană, dar nu este. Dacă nu urmăriți nimic pe Netflix timp de un an după ce v-ați înscris, compania vă va trimite un e-mail în care vă întreabă dacă doriți să vă păstrați calitatea de membru. De asemenea, veți primi un mesaj dacă stați doi ani fără să urmăriți ceva pe Netflix.

Dacă scrii înapoi pentru a confirma că vrei să-ți păstrezi contul, nu se schimbă nimic. Dacă cereți să anulați sau să nu răspundeți deloc, Netflix încetează să vă mai ia bani. Dacă vă răzâgândiți în termen de 10 luni, puteți reveni la serviciul de streaming cu toate setările dvs. intacte, la fel cum le-ați lăsat atunci când v-ați dezactivat contul.