Ce filme și seriale noi apar pe Netflix în luna februarie 2023

Andrei Dumitru 01/02/2023 | 10:28 Timp Liber
Ce filme și seriale noi apar pe Netflix în luna februarie 2023

Noile titluri ale lunii februarie anunţate de Netflix sunt: „You: Sezonul 4 Partea 1”, unde Joe pleacă la Londra în căutarea unul nou început, dar lucrurile nu merg aşa cum s-ar aştepta; „Your Place or Mine”, o comedie romantică cu Reese Witherspoon şi Ashton Kutcher în rolurile principale; „Outer Banks: Sezonul 3”, un nou capitol ce îi găseşte pe cei din grupul Albiturilor naufragiaţi pe o insulă pustie care, pentru scurt timp, pare a fi un cămin idilic şi primitor.

În plus, vor fi difuzate: „A Girl and an Astronaut”, „Aggretsuko: Sezonul 5”, „Bill Russell: Legend”, „Class”, „Formula 1: Drive to Survive: Sezonul 5”, „My Dad the Bounty Hunter”, „Squared Love All Over Again”, „The Law According to Lidia Poët”, „True Spirit”, „Unlocked”, „Vikingulven”, „We Have a Ghost”, „Mirciulică”, „No Strings Attached”, „Sense and Sensibility”, „The Remains of the Day”.

„You: Sezonul 4 Partea 1”, din 9 februarie

Luând totul de la început în Londra, Joe promite să îngroape trecutul şi să fie cea mai bună variantă a sa. Dar pe drumul dificil către mântuire, o nouă obsesie începe să se aprindă. Cu: Penn Badgley, Tati Gabrielle, Charlotte Ritchie, Lukas Gage, Ed Speleers.

„Your Place or Mine”, din 10 februarie

Debbie (Reese Witherspoon) şi Peter (Ashton Kutcher) sunt cei mai buni prieteni şi au firi total opuse. Ea îşi doreşte doar o viaţă de rutină împreună cu fiul ei, în LA, el este însetat de schimbare, în NY. Când fac schimb de case şi vieţi pentru o săptămână, cei doi descoperă că nevoile lor s-ar putea să fie un pic diferite de ceea ce credeau ei că-şi doresc. Cu: Reese Witherspoon, Ashton Kutcher, Jesse Williams, Zoë Chao, Welsey Kimmel, Griffin Matthews, Rachel Bloom, Shiri Appleby, Vella Lovell, cu Tig Notaro şi Steve Zahn.

„Outer Banks: Sezonul 3”, din 23 februarie

După ce au pierdut aurul şi au fugit din Outer Banks, sezonul 3 îi găseşte pe cei din grupul Albiturilor naufragiaţi pe o insulă pustie care, pentru scurt timp, pare a fi un cămin idilic şi primitor. Noii locatari ai „Ţării Albiturilor” (aşa cum au botezat-o) îşi petrec zilele pescuind, înotând şi bucurându-se de viaţa lipsită de griji la reşedinţa lor temporară. Dar lucrurile o iau în curând razna pentru John B, Sarah, Kiara, Pope, JJ şi Cleo, care se trezesc din nou prinşi într-o vânătoare de comori, în timp ce fug literalmente pentru a-şi salva pielea. Faliţi şi departe de casă, nu pot avea încredere în nimeni. Ward şi Rafe sunt însetaţi de răzbunare, iar un „don” caraibian necruţător e dispus să facă orice pentru a pune mâna pe marele premiu. Oare au avut vreo clipă şansa să găsească comoara sau totul a fost doar o capcană pentru a-i opri o dată pentru totdeauna? Oricum ar fi, sunt Albiturile împotriva lumii şi nu pot reuşi decât împreună. În distribuţie: Chase Stokes, Madelyn Cline, Madison Bailey, J.D., Rudy Pankow, Austin North, Charles Esten, Drew Starkey, Caroline Arapoglou, Julia Antonelli, Cullen Moss, Deion Smith, Carlacia Grant, Charles Halford.

Seriale Netflix în luna februarie

„Class”, din 3 februarie

Trei elevi dintr-un cartier sărac se înscriu la un liceu de elită din Delhi, în care secretele şi zvonurile întunecate duc, până la urmă, la crimă.

„The Exchange”, din 8 februarie

Două femei decid să intre în lumea dominată de bărbaţi a bursei în Kuweitul anilor ’80, o lume bazată pe corupţie şi concurenţă acerbă. Inspirat de evenimente reale.

„Love to have you”, din 10 februarie

O avocată care detestă să fie învinsă de bărbaţi şi un actor de top care nu are încredere în femei desconsideră iubirea. Asta până ce sunt obligaţi să iasă împreună.

„In love all over again”, din 14 februarie

De când s-au cunoscut, Irene şi Julio se tot joacă de-a dragostea, despărţirea şi împăcarea. Va avea parte relaţia asta de un final fericit?

„Eva Lasting”, din 15 februarie

O adolescentă misterioasă soseşte la o şcoală de băieţi din Columbia anilor ’70, unde distruge stereotipuri, încalcă reguli şi frânge inimi.

„Red Rose”, din 15 februarie

Un grup pestriţ de adolescenţi trebuie să supravieţuiască unei veri pline de teroare după ce descarcă o aplicaţie care face solicitări periculoase, cu consecinţe mortale.

„The Law According to Lidia Poet”, din 15 februarie

După ce i se interzice să practice avocatura, o femeie se pregăteşte să lupte împotriva deciziei. Inspirat de povestea adevărată a Lidiei Poët, prima avocată din Italia.

„A girl and an astronaut”, din 17 februarie

Un astronaut revine pe Pământ după 30 de ani, reaprinde flacăra unei vechi iubiri şi trezeşte interesul unei corporaţii care vrea să afle cum de nu a îmbătrânit deloc.

„Ganglands: Sezonul 2”, din 17 februarie

Mehdi, Liana şi Tony plănuiesc să plece din Belgia, dar îi împiedică sosirea unui nou duşman, unul care îi obligă să facă alianţe cu foşti rivali.

„Who were we running from?”, din 24 februarie

Având un trecut dureros, o mamă duce o viaţă de fugară anonimă alături de fiica ei, locuieşte prin hoteluri şi consideră că oricine poate fi o ameninţare.

Filme Netflix în luna februarie

„Infiesto”, din 3 februarie

În timp ce pandemia de coronavirus le dă vieţile peste cap, doi detectivi îi urmăresc cu îndârjire pe autorii unei răpiri care pare să facă parte dintr-un plan sinistru.

„True spirit”, din 3 februarie

O adolescentă australiană tenace îşi urmează visurile şi îşi înfruntă temerile încercând să devină cea mai tânără persoană care navighează în jurul lumii pe cont propriu.

„10 days of a good man”, din 10 februarie

Un avocat transformat în detectiv particular preia un caz de dispariţie de persoană, o misiune care, pe neaşteptate, ajunge să-i schimbe viaţa.

„Re/membrer”, din 14 februarie

Şase liceeni blocaţi într-o buclă temporală trebuie să găsească rămăşiţele împrăştiate ale unei victime necunoscute pentru a rupe blestemul şi a trăi ziua de mâine.

„The Strays”, din 22 februarie

Viaţa pe care o femeie de culoare cu pielea deschisă şi-a construit-o cu grijă începe să scape de sub control atunci când, în suburbia ei liniştită, apar doi străini.

„Stromboli”, din 3 februarie

După ce vacanţa ei se duce de râpă, o femeie bântuită de amintirea căsniciei eşuate şi de o ceartă cu fiica ei se înscrie într-o tabără intensă de autovindecare.

„Vikingulven”, din 3 februarie

După ce e martoră la o crimă grotescă la o petrecere din noul său oraş, o adolescentă începe să aibă viziuni ciudate şi dorinţe bizare.

„Squared love all over again”, din 13 februarie

Un jurnalist celebru şi o profesoară realistă îşi văd relaţia pusă la încercare atunci când un job intervine în calea noii lor vieţi împreună.

„Unlocked”, din 17 februarie

Viaţa unei femei este dată peste cap atunci când un bărbat periculos intră în posesia telefonului ei pierdut şi îl foloseşte pentru a-i urmări orice mişcare.

„We have a ghost”, din 24 februarie

Kevin caută să descopere adevărul despre trecutul unei fantome pe nume Ernest, pe care o descoperă în noua sa casă, cei doi devenind astfel ţinte CIA.

Documentare pe Netflix

„Bill Russell: Legend”, din 8 februarie

Acest documentar biografic ne dezvăluie palmaresul uriaş al lui Bill Russell, recordmen NBA şi apărător al drepturilor omului.

„African queens: Njinga”, din 15 februarie

Acest serial documentar dramatic urmăreşte ascensiunea şi domnia reginei Njinga din Angola şi descrie trădările din familie şi rivalităţile politice de care a avut parte.

„Formula 1: Drive to survive: Sezonul 5”, din 24 februarie

În fiecare sezon captivant de Formula 1, piloţii, managerii şi proprietarii de echipe trăiesc la cote maxime, atât pe circuit, cât şi în afara lui.

Seriale pentru copii şi familie

„My dad the nounty hunter”, din 9 februarie

Un vânător de recompense intergalactic îşi duce rolul de tată la extrem atunci când cei doi copii ai săi pleacă din greşeală cu el în spaţiu şi îi distrug misiunea.

„That girl lay lay: Sezonul 2”, din 23 februarie

Cum secretul ei încă nu a fost dezvăluit, Lay Lay este iar alături de prietena ei Sadie. Cele două fete au parte de probleme cu aplicaţia, peripeţii şi lecţii de viaţă.

„Oddballs: Sezonul 2”, din 24 februarie

James revine cu prietenii săi, Max şi Echo, pentru alte tirade, idei nu prea strălucite şi pozne la şcoală, culminând iar cu un dezastru în Dirt, Arizona.