Ce branduri vor vinde din 2017 haine la preț redus în Fashion House București

Gabriel Bucur 20/12/2016 | 18:06 Ştiri
Ce branduri vor vinde din 2017 haine la preț redus în Fashion House București

Levi’s și Motor Jeans au semnat recent contracte de închiriere pentru 329 de metri pătrați din centrul Fashion House Outlet din București. Magazinele se vor deschide în primul trimestru din 2017 și vor comercializa articole vestimentare la prețuri reduse și cu 70%.

În 2016, centrul amplasat în West Park Retail, la ieșirea din cartierul Militari, lângă autostrada A1, și-a mărit numărul de chiriași. Pe lângă Levi’s și Motor Jeans, brandurile care au intrat în Fashion House Outlet, din ianuarie până acum, sunt Kenvelo, Desigual, Colin’s, Triumph, Sport Vision, Issimo Home, R&R Boutique, Various Brands, U-Grow, Multibrand Street & Go și Land Mobile.

Ritmul rapid de evoluție are la bază strategia Grupului Fashion House de a îmbunătăți oferta din centrele pe care le deține în România, Polonia și Rusia. „Pe măsură ce piața de retail evoluează, brandurile locale și internaționale de top au nevoie de outlet-uri, ca soluție profesionistă pentru a-și eficientiza stocurile și a genera profit suplimentar”, a declarat Brendon O’Reilly, Managing Director în cadrul Fashion House Group.

Levi Strauss & Co. este una dintre cele mai mari companii din domeniul vestimentar din lume, recunoscută în special pentru brandul de jeans devenit lider mondial, Levi’s. În România, brandul Levi’s este prezent în opt magazine, iar alte trei unități urmează să fie deschise în 2017, inclusiv cea din Fashion House. Noul outlet Levi’s va avea o suprafață de 156 de metri pătrați și este programat pentru deschidere în luna martie.

Motor Jeans este producătorul internațional de articole vestimentare din denim care a devenit unul dintre cele mai apreciate branduri de jeans din România. Compania a intrat pe piața locală în 1992, unde deține zece magazine. Unitatea de 173 de metri pătrați pe care Motor Jeans o va deschide în luna ianuarie 2017 în Fashion House București va fi primul outlet al companiei în țara noastră.

Deschis în 2008, Fashion House Outlet Centre București este primul și singurul centru comercial de tip outlet din România. Suprafața de 16.000 metri pătrați este împărțită de branduri locale și internaționale, printre care se numără: Adidas, US Polo, Champion, Stefanel, Collective, Mango, Tom Tailor, Benvenuti, Il Passo, Ecco, Santa Barbara, Camel Active, Reebok, Diesel, Lee Cooper, Guess, Mustang Jeans, Napoleoni, TED’s Coffee, Lacoste & Gant, Desigual, Triumph, Kenvelo, Levi’s și Motor Jeans.

În șapte ani de jurnalism, a pendulat între domeniul sportiv și cel economic. A lucrat, printre altele, la Radio România Actualități și Adevărul Financiar. Acum, este coordonatorul online al proiectului NewMoney.