Ce afaceri are celebrul vlogger Andy Popescu

Andrei Dumitru 23/02/2021 | 11:25 Fapt Divers
Ce afaceri are celebrul vlogger Andy Popescu

Andy Popescu este unul dintre cei mai de succes vloggeri din România. Vloggerul atras milioane de vizualizari pe canalul sau de YouTube unde testează mașini și vorbește despre industria auto.

Andy Popescu are 32 de ani, s-a născut în Bucureşti şi a absolvit Liceul Tehnologic Mircea Vulcănescu. A studiat Management la Universitatea Creştină Dimitrie Cantemir din Capitală, apoi s-a apucat de car vlogging şi de afaceri. Are 1,86 înălţime şi 75 de kg.

S-a apucat de YouTube în 2006, mai mult din joacă, atunci când s-a gândit să îşi filmeze câteva vacanţe şi să le posteze pentru prieteni. Tot contentul pe care îl avea nu era din cel mai interesant, iar abia în 2015 contul său exploda, când posta filmuleţul cu M5 prin Bucureşti, în urma căruia a ajuns celebru. La 4 ani distanţă de la acel moment, cineva i-a lăsat un comentariu la un videoclip de pe contul său de YouTube şi aşa a decis să facă din car vlogging o meserie. Pasiunea lui erau maşinile şi adora să-şi petreacă timpul făcând filmuleţe pentru prietenii lui, după cum scrie stiridirecte.ro.

Ce afaceri are Andy Popescu?

Pe lângă YouTube, Andy Popescu mai face bani şi din afaceri. A investit suma de 100.000 de euro în cripto-monede şi deţine o firmă de construcţii şi imobiliare. A oferit detalii despre proiectul său, care include 15 case de vânzare, de câte 100 mp utili, dispuse cu balcoane, locuri de parcare şi curte. Ansamblul său rezidenţial este situat pe str Celofibrei, în Bragadiru.

Prețul unei case vândute de Andy Popescu este de 65.900 euro.

Într-un videoclip pe care l-a făcut alături de Selly, Andy Popescu a povestit despre afacerile pe care le-a făcut de-a lungul vieții. Acesta și-a adus aminte de prima afacere, o fermă de struți, la care nu s-a descurcat atât de bine. Mai departe, a avut o afacere cu vipere, unde și-a riscat viața dar și 50.000 de euro, pe care i-a pierdut.