CBRE a intermediat achiziția unui teren pe care va fi construită o fabrică de mașini de spălat de 110 milioane de euro

Andreea Neferu 18/04/2018 | 16:07 Ştiri
CBRE a intermediat achiziția unui teren pe care va fi construită o fabrică de mașini de spălat de 110 milioane de euro

Compania de consultanță imobiliară CBRE a intermediat achiziția unui teren de 42 de hectare în Simeria de către compania BSH Electrocasnice Manufacturing SRL, filiala română a concernului german BSH Hausgeräte GmbH. Nemții vor investi 110 milioane de euro în construcția unei fabrici de mașini de spălat pe acest teren.

În cursul acestei tranzacții, CBRE a oferit asistență în comasarea celor 90 de parcele și în negocierile cu cei peste 50 de proprietari care le dețineau. Peste 700 de locuri de muncă vor fi create în Simeria prin investiția nemților de la BSH.

”(Simeria – n.r..) este un oraș cu un potențial important, situat însă într-o regiune care nu s-a bucurat de foarte multă atenție în ultimul timp”, a declarat Andrei Brînzea (foto), head of land development al CBRE Romania.

Fabrica va avea începând cu 2022 o capacitate de producție anuală de peste un milion de mașini de spălat pentru piața europeană.


Sursă foto: CBRE

A debutat în presa scrisă în urmă cu opt ani. În 2013, a absolvit cursurile programului de pregătire intensivă în jurnalism „Economic and Political Reporting from Southeast Europe”, organizat la Londra și la Berlin de agenția de presă Reuters, iar în 2015 a participat la cursurile școlii de vară Online and Multimedia Journalism, organizată de Deutsche Journalistenschule la Munchen. În 2013, a câștigat premiul „Florin Petria” pentru jurnalism economic, iar în 2015 a fost unul dintre laureații concursului Tânărul Jurnalist al Anului, secțiunea Economie. Anterior, Andreea a lucrat la Ziarul Financiar. În prezent, la NewMoney, Andreea acoperă din punct de vedere editorial domeniile construcții și imobiliare.