Carrefour a preluat aplicația de cumpărături Bringo

Gabriel Bucur 19/07/2017 | 18:07 Ştiri
Carrefour a preluat aplicația de cumpărături Bringo

Grupul francez Carrefour a anunțat că deține 51% din societatea Bringo Magazin SRL, care operează platforma Bringo, o aplicație IT prin intermediul căreia produsele diferitelor magazine pot fi comandate și primite de cumpărători acasă.

În prezent, Bringo Magazin SRL este deținută de două societăți: Allib Rom SRL, societate a gupului Carrefour, și Ascend Netsolution SRL, se anunță în comunicatul emis de Carrefour.

Astfel, Jean-Baptiste Dernoncourt are doar calitatea de administrator al uneia dintre societățile acționare, respectiv al societății Allib Rom SRL, care este deținută de Columbus Active SRL (fosta Billa Invest Construct SRL), societate care, la rândul ei, este deținută, în totalitate, de grupul Carrefour.

Platforma Bringo își pune utilizatorii în legătură cu persoane specializate, care fac cumpărăturile cerute de aceștia și le transportă până la domiciliul clientului.

În România, grupul Carrefour are 296 de magazine, dintre care 32 de hipermarketuri „Carrefour”, 174 de supermarketuri „Market”, 44 de magazine de proximitate „Express”, 10 magazine de proximitate „Contact”, un magazin de comerț online și 31 de magazine Billa.

 


FOTO: Laszlo Raduly / NewMoney

În șapte ani de jurnalism, a pendulat între domeniul sportiv și cel economic. A lucrat, printre altele, la Radio România Actualități și Adevărul Financiar. Acum, este coordonatorul online al proiectului NewMoney.