Care este cel mai mare mall din România și ce suprafață are

NewMoney 06/04/2021 | 11:39 Fapt Divers
Care este cel mai mare mall din România și ce suprafață are

Mall-urile oferă câte o atracție pentru fiecare tip de persoană, indiferent dacă vor doar să cumpere haine, să-și facă cumpărăturile, să se relaxeze la o cafenea sau să vadă cele mai noi filme. În ultimii ani 20 de ani, România a trăit o adevărată explozie de centre comerciale. Care este, însă, cel mai mare mall din România.

În România există 69 de mall-uri funcționale.

Care este cel mai mare mall din România?

AFI Cotroceni este cel mai mare centru comercial din România și se află în București. Acesta are o suprafață totală de 240.000 m2, iar peste 90.000 m2 sunt spațiu de închiriat.

Inaugurat în 2009, AFI Cotroceni este cel mai mare mall din România, cu o suprafață comercială închiriabilă de peste 90.000 mp și o suprafață totală 240.000 m2.

AFI Cotroceni pune la dispoziția clienților săi zeci de branduri de fashion & accesorii, electronice sau home & deco, cel mai mare food court dintr-un spațiu comercial din România, dar și o zonă generoasă de entertainment, care cuprinde numeroase oportunități de petrecere a timpului liber. Dintre acestea, cele mai apreciate de vizitatori sunt patinoarul indoor sau Museum of Senses – un spațiu expozițional care propune o călătorie într-o lume a senzațiilor și iluziilor optice.