Care e adevăratul motiv pentru care Brad Pitt nu va apărea în niciun film în 2020

NewMoney 02/03/2020 | 12:41 Fapt Divers
Care e adevăratul motiv pentru care Brad Pitt nu va apărea în niciun film în 2020

Brad Pitt nu are de gând să se retragă din actorie, dar se pregătește să apară pe marele ecran chiar mai rar decât o face deja. Într-un interviu pentru The New York Times de anul trecut, actorul numește peisajul actoricesc actual „un joc pentru bărbații mai tineri” și spune că nu are niciun plan să joace în multe filme noi.

„Pentru mine va fi tot mai puțin și la distanță mai mare (între filme, n.r.) , doar pentru că am alte lucruri pe care vreau să le fac acum”, a spus Brad Pitt.

Ce pasiuni are Brad Pitt

New York Times notează că, de-a lungul anilor, Pitt s-a arătat interesat de sculptură și amenajări exterioare. Pe lângă asta, Brad Pitt a avut mare succes în poziția de producător. Compania sa, Plan B Entertainment, are trei Premii Oscar în Palmares pentru  „12 Years a Slave” (pentru care Pitt a câștigat cel mai bun Oscar Oscar ca producător), „Moonlight” și „The Departed”. Filmele companiei includ, de asemenea, “The Lost City of Z,” “Okja,” “Selma,” “Beautiful Boy,” și “The Last Black Man in San Francisco.”

Pitt a făcut deja un pas înapoi în ultimul deceniu. Înainte de 2019, ultimul rol principal al lui Pitt a fost în 2017, în „War Machine” a lui David Michôd. Lansarea Netflix a fost în mare parte ignorată de critici și public, în timp ce filmul din 2016 al lui Pitt „Allied” și „By the Sea” din 2015 au avut o soartă similară. Brad Pitt a revenit în atenția criticilor de film în 2019, mulțumită filmului „Once Upon a Time in Hollywood”, în regia lui Quentin Tarantino, pentru care a și câștigat premiul Oscar pentru cel mai bun actor într-un rol secundar. De asemenea, “Ad Astra” a primit aprecieri din partea specialiștilor.

Mulți fani ai lui Brad Pitt au sperat că succesul din 2019 îl va convinge pe actor să apară mai des în filme, dar nu pare să fie cazul. Comentariul lui Pitt despre faptul că intenționează să joace chiar mai puțin decât o face deja înseamnă că anul 2019, în care cinefilii au primit “o doză dublă” de Brad Pitt, este doar o excepție.


FOTO: Hepta/Mediafax