Când va apărea în magazine noul Samsung Galaxy S20

NewMoney 28/01/2020 | 11:44 Fapt Divers
Când va apărea în magazine noul Samsung Galaxy S20

Gama Samsung Galaxy S20 urmează să fie anunțată pe 11 februarie, dar dacă sperai să poți pune mâna pe unul dintre telefoane în acea zi – sau chiar aproape de ziua respectivă – s-ar putea să nu ai noroc.

Ultima scurgere de informații sugerează că gama Samsung Galaxy S20 nu va ajunge în magazine mai devreme de 13 martie.

Acest lucru este confirmat de mai multe surse care au vorbit cu Frandroid, care adaugă că veți putea precomanda Samsung Galaxy S20 și „frații” săi începând cu 11 februarie, doar că nu vor fi livrați până pe 13 martie.

Nu este prima dată când auzim de această dată. Ishan Agarwal (un leaker de încredere) a spus acum câteva zile că livrările/vânzările tuturor modelelor din seria Galaxy S20 vor începe probabil pe 13 martie sau în jurul acelei date.

13 martie 2020 pentru Samsung Galaxy S20. Motive de îndoială?

Acestea fiind spuse, există și câteva motive pentru a ne îndoi de această dată. În primul rând, informațiile Frandroid se referă doar la data lansării franceze, astfel încât este posibil ca alte regiuni să obțină Samsung Galaxy S20 mai devreme.

Totuși, trebuie să menționăm că Samsung Galaxy S10 a atins toate piețele majore în aceeași zi, așa că este puțin probabil ca data să fie eșalonată.

Un motiv mai semnificativ pentru a ne îndoi de data de 13 martie este că a existat doar o așteptare de două săptămâni și jumătate între anunțarea Galaxy S10 și apariția sa în magazine. Prin urmare, perioada de acum ar fi mult mai lungă.

Nu suntem siguri de ce Samsung ar opta să facă asta, însă ăsta e singurul contraargument. Așa că, dacă ar trebui să ghicim chiar acum, am spune că 13 martie este probabil data pe care să o încercuiți în calendar – doar că ar fi bine să fie scrisă cu creionul.

Acestea fiind spuse, dacă această dată este corectă, atunci aveți puțin mai mult timp pentru a economisi niște bani, ceea ce ar putea fi necesar, deoarece aceleași surse reiterează și un zvon recent privind prețurile.

Toate sursele sunt de acord că Samsung Galaxy S20 va începe de la 900 €, Galaxy S20 Plus va începe de la 1.000 de euro, iar Galaxy S20 Ultra va începe de la 1.300 de euro.


Sursa: techradar.com