Când începe sezonul 3 al serialului HBO Westworld – VIDEO

NewMoney 13/11/2019 | 11:44 Fapt Divers
Când începe sezonul 3 al serialului HBO Westworld – VIDEO

Sezonul 3 din Westworld este din ce  în ce mai aproape de lansare. Încă din trailer-ul pentru următorul sezon putem observa că decorul se va schimba semnificativ. Personajele vor ieși din parcul tematic western, iar acțiunea va avea loc într-un decor mult mai futurist.

De asemenea, câteva fețe noi urmează să se alăture seriei. Dacă ți-a păcut de Aaron Paul în Breaking Bad, vei avea ocazia să îl vezi și în sezonul 3 din Westworld. Nu există încă foarte multe detalii despre personajul pe care acesta îl va interpreta în serial, însă vestea că actorul va apărea în noul sezon a fost foarte bine primită de public.

Când va fi lansat, cel mai probabil, sezonul 3 din Westworld

Westworld este unul dintre cele mai populare seriale produse de HBO, iar filmările pentru sezonul 3 încă nu au fost finalizate. Știm că o parte din noul sezon a fost filmat în Singapore.

Filmările pentru sezonul al treilea au început încă din martie 2019, însă timpul necesar pentru producerea acestuia va face cu siguranță ca data de lansare să depășească finalul anului.

Nu există încă o dată oficială pentru lansarea noului sezon însă cu siguranță va fi lansat în 2020. HBO a confirmat că sezonul 3 va avea opt episoade, cel mai scurt sezon al seriei.

Dacă sezonul 2 din serial a apărut pe HBO în aprilie 2018, cel mai probabil, HBO va lansa și sezonul trei din Westworld în jurul aceleiași perioade.


FOTO: HBO