Când apare pe Netflix sezonul 4 al serialului Stranger Things

Elena Marinescu 18/01/2020 | 13:04 Timp Liber
Când apare pe Netflix sezonul 4 al serialului Stranger Things

Producătorul serialului Netflix – Stranger Things, Ross Duffer, a confirmat apariția sezonului 4, iar vestea bună e că va apărea chiar şi un al cincilea sezon, spre încântarea fanilor de toate vârstele.

Momentan nu a fost anunțată oficial data exactă în care va fi lansat sezonul 4 Stranger Things, însă, dacă ne uităm la datele de lansare ale sezonului 1, 2 și 3 al serialuluiNetflix, putem observa un tipar, potrivit căruia, cel mai probabil, noua lansare va avea loc undeva în luna octombrie 2020.

Se știe deja care va fi și tilul episodului 1 din cel de-al patrulea sezon Stranger Things – „Chapter One: The Hellfire Club”, așa cum s-a anunțat în mod oficial pe pagina de Instagram a îndrăgitului serial. Fanii serialului sunt convinși că personajele principale se vor întoarce cumva și vor reuși să iasă și de data asta, împreună, la lumină.

Stranger Things este un serial TV american științifico-fantastic creat de Matt și Ross Duffer și produs de Camp Hero Productions și 21 Laps Entertainment pentru platforma de streaming Netflix.

Acţiunea producţiei tv se petrece în anii 1980, în orașul fictiv Hawkins din Indiana şi prezintă o serie de evenimente legate de dispariția misterioasă a unui copil și apariția unei fete fără păr, cu abilităţi parapsihologice, care a evadat din laboratorul național Hawkins, un laborator secret.