Când apare în cinematografe ultimul film din seria Star Wars: Rise of Skywalker?

Elena Marinescu 05/12/2019 | 09:41 Timp Liber
Când apare în cinematografe ultimul film din seria Star Wars: Rise of Skywalker?

Cel mai nou film din celebra serie va rula şi în cinematografele din România începând cu data de 20 decembrie. 

The Rise of Skywalker va fi cel mai lung film din celebra serie de filme. În total, va rula pentru 155 de minute (2 ore și 35 de minute).

Atom, o companie care vinde bilete de cinema, a anunțat că vânzările în avans pentru noua producție Disney & Lucasfilm au fost cele mai mari înregistrate vreodată, în prima oră de la punerea în vânzare.

,,Star Wars: The Rise of the Skywalker’’ a înregistrat cu peste 45% mai multe bilete vândute decât ,,Avengers: Endgame’’, filmul care deținea recordul până acum, relatează Variety.com.

Episodul IX marchează ultimul film din saga Skywalker și va fi regizat de J.J. Abrams.

Va fi sfârșitul unei povești care a început în 1977, în Star Wars: A New Hope.

Filmul încheie trilogia de sequel-uri Star Wars, care a debutat cu “The Force Awakens”, film urmat de “The Last Jedi.”

Lansat în 2015, The Force Awakens” a adunat peste 2,07 miliarde de dolari, iar “The Last Jedi” peste 1,34 miliarde de dolari la nivel internațional. Experții estimează că noul Star Wars va depăși granița de 2 miliarde de dolari din bilete.

Cine va juca în Star Wars: The Rise of Skywalker

Cel mai probabil, mulți dintre actorii introduşi în The Force Awakens și The Last Jedi își vor face apariția și în filmul acesta.

Din distribuția noii producții fac parte mulți dintre actorii iubiți de fanii francizei, printre care Carrie Fisher, Mark Hamill, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Anthony Daniels, Naomi Ackie, Domhnall Gleeson, Richard E. Grant, Lupita Nyong’o, Keri Russell, Joonas Suotamo, Kelly Marie Tran, alături de Ian McDiarmid și Billy Dee Williams.

Noul film  “Star Wars: The Rise of Skywalker / Star Wars: Skywalker – Ascensiunea” este distribuit în România de Forum Film România în formatele 3D și IMAX.