Bugetarii primesc tichete de vacanță din 1 iulie

Gabriel Bucur 25/01/2017 | 15:48 Ştiri
Bugetarii primesc tichete de vacanță din 1 iulie

Angajații din sistemul public vor primi tichete de vacanță din 1 iulie, a anunțat președintele Cartel Alfa, Bogdan Hossu. O declarație asemănătoare a făcut și ministrul Turismului, Mircea Dobre, care a precizat că bugetarii vor beneficia de repsectivele vouchere până în 1 iulie. Cu câteva zile în urmă, Ministerul Finanțelor a propus amânarea acordării acestor tichete, pentru anul viitor.

„(…) problema voucherelor de vacanță nu se va proroga decât până la 1 iulie. De la 1 iulie se va aplica un voucher de vacanță pentru fiecare bugetar în valoarea salariului minim garantat în plată de 1.450 lei”, a declarat șeful Confederației Naționale Sindicale Cartel Alfa, după ședința de miercuri de la Ministerul Finanțelor, potrivit Agerpres.

Anterior, într-un proiect de Ordonanță de Urgență, Executivul a propus amânarea unor măsuri bugetare, printre care și tichetele de vacanță, până la finalul anului.

 


FOTO: Mediafax

În șapte ani de jurnalism, a pendulat între domeniul sportiv și cel economic. A lucrat, printre altele, la Radio România Actualități și Adevărul Financiar. Acum, este coordonatorul online al proiectului NewMoney.