Brewtiful a inaugurat un cofee spot în librăria Cărturești Verona

Gabriel Bucur 09/10/2017 | 14:22 Ştiri
Brewtiful a inaugurat un cofee spot în librăria Cărturești Verona

Brewtiful, primul concept de franciză retail-in-retail din România, a deschis un nou coffee spot, în incinta librăriei Cărturești Verona, amplasată pe bulevardul Magheru din București.

Aflat la demisolul librăriei, spațiul funcționează și ca support center pentru formarea specialiștilor barista Brewtiful, anunță reprezentanții afacerii.

„Suntem bucuroși și mândri că am reușit să încheiem un parteneriat între două branduri 100% românești. (…) locul este menit să devină o destinație pentru toți cei care cunosc faptul că lectura și cafeaua se îmbină armonios”, a precizat Aida Saru (foto), Project Manager în cadrul Brewtiful.

Oferta noului cofee spot cuprinde, asemeni celorlalte unități Brewtiful din Cluj, Timișoara, Constanța și baia Mare, sortimente de cafea precum espresso, long black, flat white, cappuccino, piccolo latte și latte, prețurile pentru acestea pornind de la 7 lei.

De asemenea, clienții mai pot găsi ustensile pentru preparat cafea, cărți de specialitate și accesorii pentru servit cafeaua.

Până la finalul anului, Brewtiful plănuiește dublarea numărului de francize din rețea, atât pe plan local, cât și internațional, astfel că urmează să deschidă la începutul lunii octombrie un coffee spot în Nuremberg, Germania. Potrivit companiei, valoarea achiziției pentru un espresso bar la cheie se ridică la 35.000 de euro, iar bugetul total acoperă echipamentele, taxa de intrare în franciză, softul de gestiune, trainingul de specialitate pentru barista și evaluările succesive ulterioare pentru acesta.

În șapte ani de jurnalism, a pendulat între domeniul sportiv și cel economic. A lucrat, printre altele, la Radio România Actualități și Adevărul Financiar. Acum, este coordonatorul online al proiectului NewMoney.