Box office-ul românesc de weekend – „Morbius”, noul film Marvel, a debutat pe primul loc, urmat de „Sonic the Hedgehog 2”

Andrei Dumitru 06/04/2022 | 10:27 Timp Liber
Box office-ul românesc de weekend – „Morbius”, noul film Marvel, a debutat pe primul loc, urmat de „Sonic the Hedgehog 2”

„Morbius”, noul film Marvel produs de Sony cu Jared Leto, urmat de „Sonic the Hedgehog 2” cu Jim Carrey au debutat pe primele locuri în box office-ul românesc de weekend.

„Morbius”, regizat de Daniel Espinosa, a generat venituri de 1.211.730 de lei şi a fost văzut de 45.763 de spectatori în România.

Filmul cu Jared Leto (câştigător al premiului Oscar) în rolul Dr. Morbius a generat venituri de 44,9 milioane de dolari la nivel internaţional, încasările totale fiind de 84 de milioane de dolari. În distribuţie mai sunt: Michael Keaton, Matt Smith, Jared Harris, Adria Arjona.

„Sonic the Hedgehog 2”, debut pe doi în clasamentul românesc de weekend, regizat de Jeff Fowler, îi are în distribuţie pe Ben Schwartz, Idris Elba, Jim Carrey, James Marsden. Filmul a avut încasări de 864.364 de lei şi a fost urmărit de 42.066 de spectatori.

Comedia de acţiune „Oraşul pierdut/ The Lost City” a coborât pe trei, în al doilea weekend de la debut, după ce a avut încasări de 635.460 de lei şi a fost văzută de 26.358 de spectatori.

Animaţia „Roşu aprins/ Turning Red”, regizată de Domee Shi, a coborât două locuri, până pe patru, în al patrulea weekend de la premieră, cu încasări de 456.379 de lei.

Blockbusterul „Batman”, regizat de Matt Reeves, cu Robert Pattinson, Andy Serkis, Zoë Kravitz în roluri principale, a coborât trei locuri, până pe cinci, în al cincilea weekend de la debut. Filmul a adunat venituri de 231.328 de lei.

„Uncharted”, cu Tom Holland şi Mark Wahlberg, a coborât patru locuri, până pe şase, în al şaptelea weekend de la premieră, generând venituri de 128.875 de lei după ce a fost vizionat de 5.413 de spectatori.

Filmul de acţiune „Ambulanţa: Salvare contracronometru/ Ambulance”, cu Jake Gyllenhaal, Eiza González, Yahya Abdul-Mateen II, Devan Long în rolurile principale, a coborât cinci locuri, până pe şapte, în al treilea weekend de la debut. 4.409 de spectatori au văzut filmul care a avut venituri de 109.581 de lei.

Filmul fantastic românesc „Copacul dorinţelor: Amintiri din copilărie”, film regizat de Andrei Huţuleac, a coborât două locuri, până pe opt, în al doilea weekend de la premieră. Filmul a avut încasări de 91.275 de lei.

Animaţia „Encanto” a coborât două locuri, până pe nouă, în al 19-lea weekend de la lansare, cu încasări de 86.569 de lei.

„Clifford: Marele câine roşu” a urcat două locuri, până pe zece, în topul românesc de weekend, cu venituri de 40.069 de lei.