Bosch face angajări la fabrica din județul Cluj. Ce posturi sunt scoase la concurs

Gabriel Bucur 12/03/2018 | 14:13 Ştiri
Bosch face angajări la fabrica din județul Cluj. Ce posturi sunt scoase la concurs

Bosch va începe, în această lună, o campanie de recrutare pentru persoanele care vor să se angajeze la fabrica de tehnologie pentru automobile amplasată în comunca Jucu din județul Cluj, potrivit unui comunicat emis de compania germană.

Campania, intitulată „Descoperă Bosch Cluj”, constă în două evenimente organizate în luna martie, în campusul fabricii din Cluj, acolo unde, din anul 2013, compania produce unități electronice de cotrol pentru industria auto mondială, din domenii precum asistență la condus și siguranță și confort.

Prima zi de recrutare va fi 17 martie. Atunci, Bosch va organiza interviuri pe loc cu potențialii candidați pentru mai multe posture de: operator asamblare finală, operator specializat în procese automatizate, operator roboți industriali, operator calitate, gestionar și distribuitor de materiale.

Cei care nu pot ajunge la evenimentul de recrutare pot merge la interviuri de angajare în fiecare zi de luni, anunță reprezentanții Bosch.

Citiți și: Criza forței de muncă din industria auto se adâncește: trei companii caută 1.600 de muncitori

Printre beneficiile de care dispun angajații fabricii din Cluj se numără asigurarea gratuită a transportul zilnic, accesul la cantina din incinta fabricii cu meniuri subvenționate, plus un set de beneficii felixibile, precum servicii medicale, asigurări de pensie, servicii de turism și bonuri de masă, dar și un program cu activități sportive.

Bosch, programe de formare pentru tineri

În ziua de 24 martie, Bosch va organiza Ziua Tehnologiei Automotive, unde sunt așteptați studenți, masteranzi și specialiști, dar și cei interesați să observe activitatea fabricii din județul Cluj. Specialiștii în resurse umane prezenți la eveniment le vor oferi consultanță celor interesați de posturile de inginer de proces, inginer de testare și de calitate, inginer electronist, specialist în data Mining și Industrie 4.0, tehnician în electronică, electromecanică, testare electrică și tehnician de proces, dar şi de poziţii în domeniul financiar şi contabil, resurse umane sau logistică.

Citiți și: Bosch a deschis un centru de training la Cluj, după o investiție de șase milioane de euro

În acest an, Bosch lansează, în premieră la Cluj, un program pentru viitorii ingineri, în care sut disponibile zece locuri pentru studenţii pasionaţi de inginerie, care au terminat sau urmează să termine, anul acesta, studiile universitare şi vor să intre într-un un program intensiv de învăţare de 18-24 de luni, pentru a deveni expert într-una din ariile tehnice ale fabricii Bosch din Jucu.

Totodată, compania germană organizează pentru tinerii absolvenți programe precum Junior Managers, care este dedicat tinerilor viitori manageri, şi Working Student, un program de internship plătit în care sunt implicaţi peste 350 de studenţi.

Bosch continuă parteneriatul cu Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, cu care asigură un program de masterat cu programă înnoită și stagii de practică.

 


FOTO: Bosch

În șapte ani de jurnalism, a pendulat între domeniul sportiv și cel economic. A lucrat, printre altele, la Radio România Actualități și Adevărul Financiar. Acum, este coordonatorul online al proiectului NewMoney.