Bog’Art finalizează Art City, proiect rezidenţial de lux în valoare de peste 20 de milioane de euro

Andrei Dumitru 11/10/2022 | 10:34 Ştiri
Bog’Art finalizează Art City, proiect rezidenţial de lux în valoare de peste 20 de milioane de euro

Bog’Art se află în plin proces de finalizare a proiectului rezidențial de 19,500 de metri pătrați Art Ciy, cu o valoare de piață de peste 20 de milioane de euro, livrarea locuințelor către proprietari urmând să fie realizată în următoarele două luni, anunță SVN Romania.

Art City este un proiect rezidențial de lux, amplasat în zona de nord a Bucureștiului și face parte din masterplanul urbanistic Petrom City de regenerare urbană. Proiectul imobiliar reunește 141 de apartamente, 500 de metri pătrați de spații comerciale și 180 de locuri de parcare.

Proiectul a fost conceput și construit de Bog’Art, înregistrând clasificarea maximă de sustenabilitate BREEAM Excellent, care atestă atingerea unor niveluri ridicate de performanță energetică, implementarea de soluții care cresc calitatea locuirii și sustenabilitatea generală a unui proiect.

Art City a fost realizat urmând o rețetă unică: competențele Bog’Art dobândite în 30 de ani de experiență în construcții, la care am adăugat pasiune în procesul de creație, fiind implicați în cele mai mici detalii estetice și funcționale. Punem preț pe durabilitatea construcției în timp și totodată am dorit ca spațiile de locuit să poată inspira prin arhitectură, artă și comunitatea vibrantă de peste 200 de rezidenți care urmează să se mute în Art City în curând”, a declarat Bogdan Doicescu, Director Dezvoltare Bog’Art.

Proiectele atent concepute, cu planuri de business temeinice și strategii de vânzări adecvate, înregistrează rezultate excepționale, iar Art City este un astfel de exemplu apreciat de piață, dovada fiind că aproximativ 90% dintre locuințe sunt deja vândute cu puțin timp înainte de livrarea proiectului. Segmentul middle-upper market prezintă în continuare numeroase oportunități și vom vedea în viitorul apropiat noi investiții pe acest segment”, a declarat Viorel Mohorea, manager de vânzări în cadrul SVN Romania, consultantul imobiliar și agentul exclusiv al Art City.