Bog’Art a demarat dezvoltarea Art City, un proiect rezidenţial de lux în nordul Bucureştiului

Andrei Dumitru 02/06/2021 | 12:12 Ştiri
Bog’Art a demarat dezvoltarea Art City, un proiect rezidenţial de lux în nordul Bucureştiului

Compania de construcţii Bog’Art a anunţat miercuri că a demarat dezvoltarea Art City, un proiect rezidenţial de lux în nordul Bucureştiului, în valoare de 20 de milioane de euro. Proiectul imobiliar cuprinde 141 de apartamente, 500 de metri pătraţi de spaţii comerciale şi 180 de locuri de parcare, care vor fi livrate pe piaţă în octombrie 2022.

”Bog’Art a demarat dezvoltarea Art City, un proiect imobiliar în valoare de 20 de milioane de euro, care va cuprinde 141 de apartamente, 500 de metri pătraţi de spaţii comerciale şi 180 de locuri de parcare, care vor fi livrate pe piaţă în octombrie 2022”, a anunţat compania.

Alături de Bog’Art, partenerii financiari şi strategici care contribuie la realizarea Art City şi a comunităţii sale extinse sunt: OMV Petrom, CEC Bank, Deutsche Schule Bukarest, The Institute, Delta Studio şi SVN Romania.

”Art City este un proiect rezidenţial de lux, amplasat în zona de nord a Bucureştiului. Proiectul face parte din masterplanul urbanistic Petrom City de regenerare urbană. Zona în care se dezvoltă Art City este în plină expansiune, cu acces rapid către centre comerciale şi de afaceri, şi beneficiază de o intrastructură amplă, precum patru benzi de circulaţie, piste pentru biciclete şi reţele edilitare dimensionate corespunzător. Art City se află în construcţie şi va fi certificată ‘clădire verde’ conform normelor BREEAM, care atestă la nivel internaţional implementarea celor mai sustenabile abordări prin utilizarea de soluţii, tehnici şi materiale de construcţie cu impact redus asupra mediului”, arată compania.

Printre dotările tehnice ale proiectului se numără: sisteme smart-home conectate la încălzire în pardoseală, parchet triplu stratificat cu plintă din aluminiu, ceramice Porcelanosa, sanitare Laufen, tâmplărie customizată din aluminiu, lifturi ample panoramice, spaţiu verde comunitar amenajat la ultimul etaj, access securizat prin bariere cu recunoasere inteligentă şi staţii de încărcare maşini electrice.

Bog’Art are un portofoliu vast de proiecte deservite prin servicii integrate de producţie, design, management de clădiri şi investiţii imobiliare. Printre cele mai reprezentative clădiri construite de către Bog’Art se numără City Gate, Charles de Gaulle, Tower Center, The Bridge, Timpuri Noi Square, Expo Business Park, Jiului (J8), multe din clădirile moderne de birouri din Aviaţiei/Barbu Văcarescu/Pipera, IKEA Pallady, Băneasa Shopping City, ambasada SUA, Pasajul Berceni, Aeroportul Internaţional Braşov, renovarea clădirilor monument Hilton Athenee Palace şi Aeroportul Băneasa, printre multe altele.

”Piaţa rezidenţială a fost foarte puţin afectată de contextul general din ultimele 12 luni, înregistrând cele mai bune rezultate din ultimul deceniu, fie că vorbim de numărul de tranzacţii încheiate sau livrări. Astfel, interesul investitorilor faţă de proiectele derulate pe segmentul rezidenţial este în creştere, comparativ cu cel existent în alte segmente ale pieţei imobiliare. Proiectele atent concepute şi cu o strategie de vânzări temeinic întocmită înregistrează rezultate excelente, locuinţele fiind contractate integral înainte de livrare”, a declarat Andrei Sârbu, CEO SVN Romania, consultant imobiliar şi agentul exclusiv al Art City.