Blugento lansează un serviciu de digital marketing pentru magazinele online partenere

NewMoney 17/02/2020 | 15:55 Ştiri
Blugento lansează un serviciu de digital marketing pentru magazinele online partenere

Blugento, companie clujeană specializată în furnizarea de soluţii de eCommerce bazate pe platforma Magento, a anunţat luni că lansează Zéa, agenţia de digital marketing în eCommerce dedicată magazinelor online partenere.

”Agenţia funcţionează ca un serviciu ce poate fi accesat de magazinele online din reţeaua Blugento şi răspunde nevoilor acestora de creştere a business-ului prin strategii de marketing digital performante şi eficiente, într-o piaţă de eCommerce tot mai competitivă”, a informat luni compania într-un comunicat.

În primul an de la lansare, Blugento estimează că aproximativ 40 de clienţi companii mari vor implementa soluţiile agenţiei de digital marketing Zéa, iar vânzările acestor companii ar putea creşte cu până la 50%, în urma campaniilor derulate.

”Creşterea în online a unui proiect ţine de strategia de business a antreprenorului. Porneşte de la setarea KPI-ului pe întreaga afacere în general, iar noi trebuie să identificăm care sunt obiectivele de creştere, pe ce tip de produse şi pentru ce audienţă, să facem ca cifrele să aibă sens în planul de business al antreprenorului sau chiar să construim acest plan de business şi, ţinând cont de adaosul comercial practicat, de veniturile pe care le poate genera, de profitabilitate, să inserăm strategii de comunicare eficiente pentru atingerea obiectivelor respective”, spune Sandu Băbăşan, CEO Blugento.

Noul serviciu poate fi accesat pe bază de abonament şi este complet personalizat, iar abordarea Blugento presupune implicare imersivă în toate procesele de business.

Lorand Minyo, head of marketing Blugento, afirmă că noul serviciul include auditul şi managementul campaniilor de advertising pe Google, Facebook, Instagram şi Linkedin cu obiective clare de optimizare a conversiei, campaniile fiind create şi administrate 100% in-house, de la copywriting şi vizuale, până la modificarea granulară a acestora în funcţie de reacţia concurenţei şi condiţiile de piaţă.

Zéa se alătură astfel celorlalte servicii oferite de Blugento prin care clienţii pot crea şi administra magazinele online, pot automatiza procesele de vânzare online, pot automatiza marketingul digital prin unelte specifice şi pot gestiona experienţa de shopping online a utilizatorilor.

Blugento este o companie clujeană, specializată în furnizarea de soluţii de eCommerce bazate pe platforma Magento, cea mai populară platformă de comerţ electronic din întreaga lume. Implementarea platformei Blugento permite construirea unui magazin online de la zero, într-o singură zi, clienţii având acces la toate funcţionalităţile oferite de platforma Magento, adaptate la piaţa din România din punct de vedere fiscal şi legislativ.

Blugento are în prezent peste 400 de clienţi şi oferă o gamă completă de servicii de eCommerce, necesare succesului unui magazin online: infrastructură tehnică, hosting, update-uri de securitate, integrare cu servicii de marketing, SEO şi alte servicii conexe comerţului online.