Blue Air introduce două noi zboruri

Andrei Dumitru 17/07/2020 | 15:11 Ştiri
Blue Air introduce două noi zboruri

Începând cu 17 iulie 2020, Blue Air introduce în orarul de zbor două destinații interne noi din București către Timișoara și Oradea și suplimentează zborurile către și dinspre Cluj.

Începând de astăzi, pasagerii Blue Air pot achiziționa bilete pentru noile zboruri interne din România începând de la prețul de 9.99 euro pe segment.

Blue Air demarează în weekend-ul 17-19 iulie campania “Zboară în țară”, în cadrul căreia pasagerii pot achiziționa bilete pentru toate rutele interne cu prețuri începând de la 9.99 euro. Campania este valabilă pentru zborurile cu date de călătorie cuprinse între 7 august 2020 și 27 martie 2021.

Blue Air reia cursele din București către Oradea și Timișoara și suplimentează zborurile către toate destinațiile din România. Excepție face aeroportul din Bacău, care intră în lucrări de renovare a pistei începând cu data de 15 august; în perioada în care Aeroportul Bacău va fi închis, pasagerii vor fi transferați la Suceava.

Pasagerii Blue Air pot alege din cele peste 20 de zboruri interne pe săptămâna către/ dinspre București, Cluj, Iași, Oradea și Timișoara.

Astfel, atât în cadrul Orarului de Vara 2020, cât și cel de iarnă 2021, Blue Air va opera următoarele rute interne în România:

  • București – Timișoara: 10 zboruri /săptămâna (ruta nouă)
  • București – Oradea: 4 zboruri /săptămâna (ruta nouă)
  • București – Cluj: 5 zboruri /săptămâna (2 zboruri noi)
  • București – Iași: 4 zboruri /săptămâna

Blue Air este cea mai mare companie aeriană românească după numărul de pasageri transportați, cu un model de business Low Cost – Low Complexity.

Cu o echipă formată din peste 1.000 de angajați, compania operează avioane tip Boeing 737.