Blue Air anunță cu nu va relua zborurile nici din data de 10 octombrie

Andrei Dumitru 30/09/2022 | 16:38 Ştiri
Blue Air anunță cu nu va relua zborurile nici din data de 10 octombrie

După ce mai mulți pasageri s-au plâns că zborurile Blue Air de după data de 10 octombrie au fost, de asemenea, anulate, compania a transmis în mod oficial că nu este încă în măsură să reînceapă zborurile.

„Blue Air se află în prezent în discuții cu potențialii investitori, creditori și Guvernul României pentru a-și restructura profilul de capital, astfel încât să poată reîncepe operațiunile aeriene. Având în vedere, însă, complexitatea acestui proces, Blue Air nu este, din păcate, încă în măsură să reînceapă să zboare din data de 10 octombrie 2022. Blue Air va trasnmite un anunț imediat după finalizarea discuțiilor în curs cu privire la momentul la care estimează că flota sa va decola din nou”, a transmis vineri compania.

Blue Air a anunțat pe 6 septembrie că toate zborurile operate din România au fost suspendate și că măsura este valabilă până pe 12 septembrie. Compania low-cost a acuzat poprirea tuturor conturilor, iar decizia Blue Air a generat haos pe aeroporturi.

Pe 7 septembrie, Administrația Fondului pentru Mediu (AFM) a anunțat că a suspendat poprirea conturilor și că a stabilit eșalonarea datoriei la stat pe 12 luni. Pe 9 septembrie, Blue Air a anunțat că zborurile vor fi reluate începând cu data de 10 octombrie 2022.