Black Friday 2019. Când va anunța eMAG ofertele de anul acesta

NewMoney 07/11/2019 | 12:28 Ştiri
Black Friday 2019. Când va anunța eMAG ofertele de anul acesta

eMAG, cel mai mare retailer online din România, va anunța marți, 12 noiembrie, cele mai importante produse și oferte care urmează să fie incluse în oferta Black Friday 2019. Black Friday eMAG 2019 va avea loc la data de 15 noiembrie.

“Iulian Stanciu, CEO, și Tudor Manea, General Manager, vin să dezvăluie cum se pregătește eMAG pentru ziua cu cele mai multe reduceri din an. Te invităm marți, 12 noiembrie, oră 10:00, să afli, în avanpremieră, care sunt surprizele pe care Black Friday la eMAG le aduce anul acesta”, se menționează într-un anunț trimis de eMAG presei.

Black Friday 2019, cel mai profitabil de până acum

Comerțul românesc va înregistra, în acest an, cel mai spectaculos Black Friday din istorie, cu peste 10 milioane de produse vândute în numai câteva zile și încasări de circa 300 de milioane de euro la nivelul lunii noiembrie, arată o analiză Frames, realizată pe baza estimărilor din piață.

Cea de-a 9 ediție a Black Friday a debutat deja la unele magazine, însă punctul culminant va fi pe 15 noiembrie, ziua în care toți marii jucători din piață, de la IT&C la fashion, home&deco, food, beauty, servicii etc. au anunțat campanii speciale în care reducerile de prețuri vor merge până la 80-90%.