BCR lansează cardul de credit 100% online

Andrei Dumitru 25/11/2020 | 13:35 Ştiri
BCR lansează cardul de credit 100% online

Banca Comercială Română lansează cardul de credit 100% online, care poate fi accesat direct din aplicația George, de pe telefon, tabletă sau calculator, fără niciun drum la bancă. Cardul poate fi obținut în aproximativ 7 minute, după câteva click-uri sau atingeri de ecran, în care clienții își confirmă datele, își dau acordul pentru interogarea bazei de date a ANAF, aleg adresa de livrare, primesc și semnează electronic documentația contractuală.

Cardul, emis sub sigla Visa, este trimis prin curier împreună cu instrucțiunile de activare, nefiind nevoie în nicio etapă de deplasarea în vreo sucursală bancară, precizează reprezentanții băncii prin intermediul unui comunicat de presă.

„Oferim în George o nouă experiență complet digitală: primul card de credit 100% online. Cardul de credit 100% online vine să completeze oferta de produse și servicii de daily banking disponibilă pe platforma George, de la creditul de nevoi personale, refinanțare, depozit, cont de economii, asigurări, cashback, top-up și multe altele”, a declarat Eleni Skoura, director Executiv Produse si Segmente Retail.

Condiții pentru cardul de credit 100% online de la BCR

Cardul de credit 100% online nu are niciun comision de emitere și vine cu un cost de 0 lei de administrare, în primul an de utilizare. Clienții pot obține un plafon minim de creditare de 1.000 lei şi maxim de 20.000 lei, în limita a 4 salarii nete și beneficiază achiziții de până la 12 rate cu dobândă 0% pentru cumpărături de peste 200 lei (sau echivalent) de oriunde din lume, online sau offline.

Cardul oferă o perioadă de graţie de până la 55 zile în care dobânda este 0% pentru plăţile efectuate la comercianţi sau pe Internet, plata facturilor la ATM-urile BCR și alte operațiuni bancare. În afara programului de rate cu dobândă 0, dobânda curentă este de 28%/an.

Modalităţile de rambursare a liniei de credit se pot realiza prin aplicația George, prin transfer bancar, la aparatele multifuncționale BCR sau la orice unitate BCR. Pentru a putea aplica la un card 100% online, trebuie să devii mai întâi client BCR.

De la lansarea din octombrie 2018 până în prezent, ecosistemul digital George a fost echipat cu mai bine de 200 funcționalități, din care 100 numai în acest an, și a reușit să depășească luna trecută 1 milion de utilizatori activi.