Avangate caută 45 de noi angajați pentru biroul din București

Emil Popescu 13/06/2017 | 11:02 Ştiri
Avangate caută 45 de noi angajați pentru biroul din București

Platforma de comerț electronic Avangate, care a preluat în martie procesatorul de plăți 2 Checkout, va angaja în următoarele două luni 45 de specialiști pentru sediul din România.

Cele mai multe poziții vizează tineri profesioniști care doresc să se specializeze în activități precum analiza de risc și gestionarea sistemelor anti-fraudă pentru comenzile online, suport tehnic, operațiuni financiare și chargeback, cât și analiză financiară și vânzări. Sunt deschise, totodată, poziții pentru specialișți IT cu experiență, care să susțină dezvoltarea tehnică și integrarea soluțiilor Avangate și 2Checkout la nivel global.

2Checkout, împreună cu Avangate, are în prezent 260 de angajati la nivel global, dintre care 70% lucrează în biroul din România, restul regăsindu-se în Statele Unite, Olanda, Marea Britanie și Rusia.

Echipa locală susține operațiunile de vânzări, marketing, financiare, de suport clienti, precum și de dezvoltare tehnologică.

Avangate a achiziționat 2Checkout în luna martie a acestui an și are printre clienți companii precum ABBYY, Absolute, Bitdefender, FICO, HP Software și Kaspersky Lab. Compania își va schimba denumirea în 2Checkout.

 


FOTO: Mediafax

Emil are o experiență de peste 15 ani în presa economică, din care 13 la agenția Mediafax. Pentru NewMoney scrie pe domenii precum energie, industrie și auto.