Austriecii de la kika pun Craiova pe harta expansiunii în provincie

Andreea Neferu 18/10/2017 | 14:27 Ştiri
Austriecii de la kika pun Craiova pe harta expansiunii în provincie

Retailerul austriac de mobilă și decorațiuni kika va deschide în a doua parte a anului viitor un magazin la Craiova, în apropiere de mallul Electroputere Parc.

Magazinul va fi deschis într-un nouă clădire pe care proprietarul Electroputere Parc, grupul francez Catinvest, o construiește lângă centrul comercial. Noua clădire va avea destinație mixtă, urmând să includă 12.000 de metri pătrați de spații de retail și 15.000 de metri pătrați de birouri, potrivit Catinvest.

Magazinul kika de la Craiova ar urma să fie al treilea pe care rețeaua austriacă îl deschide în România, după ce a inaugurat o unitate în 2008 în zona Militari din Capitală, iar până la finalul lui 2017 se pregătește să taie panglica unui nou magazin în București, pe Bulevardul Pallady.

kika România are anual o cifră de afaceri de peste 15 milioane euro.


Sursă foto: kika

A debutat în presa scrisă în urmă cu opt ani. În 2013, a absolvit cursurile programului de pregătire intensivă în jurnalism „Economic and Political Reporting from Southeast Europe”, organizat la Londra și la Berlin de agenția de presă Reuters, iar în 2015 a participat la cursurile școlii de vară Online and Multimedia Journalism, organizată de Deutsche Journalistenschule la Munchen. În 2013, a câștigat premiul „Florin Petria” pentru jurnalism economic, iar în 2015 a fost unul dintre laureații concursului Tânărul Jurnalist al Anului, secțiunea Economie. Anterior, Andreea a lucrat la Ziarul Financiar. În prezent, la NewMoney, Andreea acoperă din punct de vedere editorial domeniile construcții și imobiliare.