Au început lucrările la construcția primului mare proiect rezidențial al AFI Europe în România

Gabriel Bucur 19/06/2018 | 15:04 Ştiri
Au început lucrările la construcția primului mare proiect rezidențial al AFI Europe în România

AFI Europe Romania a anunțat că începe, în această lună, lucrările pentru construcția AFI City, primul proiect rezidențial de amploare al companiei în țara noastră.

Prima etapă a proiectului, pentru care Contractor General a fost desemnat TGC, se va încheia în circa 16 luni și va fi compusă din două clădiri cu 190 de locuințe deservite de 228 de locuri de parcare supraterană. Odată finalizate toate etapele, proiectul rezidențial AFI City din apropierea stației de metrou Laminorului va include o comunitate privată, înconjurată de zone verzi, facilități pentru activitati sportive și spații de joacă.

Localizat în partea de nord-vest a orașului București, de-a lungul Bulevardului Bucureștii Noi, în Sectorul 1, proiectul va fi rezultatul unei investiții de 16 milioane de euro.

„Așteptările privind vânzările sunt ridicate și credem că se vor desfășura în ritm rapid datorită locației proiectului și conceptului de comunitate privată. Pe lângă poziționare – pentru care cererea este ridicată în momentul de față – discutăm și despre beneficiile de a trăi într-o locuință verde, într-o comunitate privată bine conectată la toate tipurile de transport public (metrou Laminorului, multiple variante de transport în comun) și privat. De asemenea, cel mai important aspect se referă la angajamentul AFI de a asigura calitatea excelentă a lucrărilor și garanția livrărilor”, a declarat Tal Roma, Business Development Manager AFI Europe Romania.

AFI Europe, subsidiară a AFI Properties, este una dintre companiile mari în ceea ce privește dezvoltarea, managementul și investițiile din domeniul imobiliar și operează în Europa Centrală şi de Est din 1997. Portofoliul AFI Europe include centre comerciale şi proprietăţi de retail, parcuri de business şi dezvoltări rezidenţiale de mare amploare şi dezvoltări cu utilizare mixtă. AFI Europe operează în România, Cehia, Polonia, Germania, Bulgaria, Serbia, Ungaria şi Letonia.

În România, AFI Europe operează din 2005. Compania a dezvoltat şi gestionează „AFI Cotroceni”, cel mai mare mall din România şi unul din cele mai mari centre comerciale din Europa Centrală şi de Est, precum și AFI Ploiești, AFI Park din București, AFI Brașov și AFI Tech Park (aflat în dezvoltare).

 

 

În șapte ani de jurnalism, a pendulat între domeniul sportiv și cel economic. A lucrat, printre altele, la Radio România Actualități și Adevărul Financiar. Acum, este coordonatorul online al proiectului NewMoney.