Astăzi este ultima zi în care Uber Eats mai este disponibil în România

Andrei Dumitru 03/06/2020 | 11:13 Ştiri
Astăzi este ultima zi în care Uber Eats mai este disponibil în România

Miercuri, 3 iunie, este ultima zi în care serviciul de livrare Uber Eats mai este disponibil în România.

„Astăzi este ultima zi în care mai oferim suport prin Uber Eats. Mulțumim că ai fost alături de noi în România. Reține că serviciile pentru curse rămân active și disponibile în România prin aplicația Uber. Sperăm să te bucuri de serviciile Uber Eats data viitoare când te afli într-un oraș în care acestea sunt disponibile”, transmite compania.

Uber Eats, serviciul de food delivery al Uber, și-a anunțat clienții la începutul lunii mai, că va sista activitatea din România începând cu data de 3 iunie (inclusiv) 2020. Compania nu a menționat dacă decizia are sau nu legătură cu evoluția crizei COVID-19.

Uber Eats, doi ani în România

„După doi ani în care am desfășurat parteneriate cu restaurantele locale pentru a oferi servicii de livrare de mâncare convenabile și de încredere, am luat decizia dificilă de a sista serviciile Uber Eats în România, începând de miercuri, 3 iunie”, se menționează într-un anunț al companiei.

„Deși ne pare rău că Uber Eats nu va mai fi disponibil în România, susținem în continuare comunitățile noastre din această regiune prin serviciile de comenzi de curse cu Uber. În momentul de față prioritatea noastră este să minimizăm impactul asupra colaboratorilor noștri – restaurantele partenere, curierii parteneri și clienții ce ne-au susținut în această perioadă”, au mai adăugat oficialii Uber în anunț.