Arnold Schwarzenegger a fost desemnat personalitatea care poate gestiona o invazie extraterestră

NewMoney 19/03/2021 | 13:47 Fapt Divers
Arnold Schwarzenegger a fost desemnat personalitatea care poate gestiona o invazie extraterestră

Un studiu britanic a dezvăluit topul cu 20 de personalităţi calificate să gestioneze o invazie extraterestră. Actorul şi fostul guvernator al Californiei Arnold Schwarzenegger este pe primul loc, anunţă site-ul TMZ.

Amuzat de acest rezultat, actorul a avut o reacţie pe Twitter: „Mulţumesc persoanelor care mi-au acordat încredere. Sunt gata să servesc”, a scris el.

Acest studiu a fost realizat în Marea Britanie pe un eşantion de 2.000 de adulţi.

Cine se mai află în topul personalităților care gestiona o invazie extraterestră

Dacă Schwarzenegger se află pe primul loc, Will Smith, vânător de extratereştri în „Men in Black”, s-a clasat pe locul secund, iar naturalistul David Attenborough pe trei.

Au fost aleşi şi Bruce Willis – care deja a salvat umanitatea în „Armageddon” – şi Tom Cruise, pe locurile patru, respectiv cinci.

Harrison Ford – eroul galactic din „Star Wars”, Sigourney Weaver din saga „Alien”, Gillian Anderson, partenera lui Fox Mulder în „X-Files” figurează de asemenea în clasamentul în care Donald Trump se află pe locul opt, mult în faţa lui Joe Biden, al 20-lea.

„Arnold Schwarzenegger este o alegere excelentă pentru a face faţă unei invazii extraterestre, ştiind că nu este doar un erou al filmelor de acţiune, dar a fost şi guvernator al Californiei”, a declarat într-un comunicat un purtător de cuvânt al canalului de televiziune BLAZE, care a comandat studiul. „Este totuşi îngrijorător că atâtea celebrităţi care au avut o experienţă extraterestră fictivă sunt considerate cele mai bune în detrimentul liderilor mondiali actuali”.

FOTO: Hepta/Mediafax