Apple proiectează și livrează viziere pentru cadrele medicale

Andrei Dumitru 07/04/2020 | 13:38 Ştiri
Apple proiectează și livrează viziere pentru cadrele medicale

CEO-ul Apple, Tim Cook, a oferit o actualizare a răspunsului companiei la criza COVID-19. Într-un videoclip postat pe Twitter, Cook spune că Apple a furnizat peste 20 de milioane de măști prin lanțul său global de aprovizionare și colaborează cu guvernele pentru a le dona acolo unde este nevoie.

Apple a lansat, de asemenea, „un efort la nivelul întregii companii care reunește designeri de produse, inginerie, operații, echipe de ambalare și furnizorii noștri pentru proiectarea, producerea și livrarea vizierelor pentru lucrătorii din domeniul sănătății”, a spus Cook, care a arătat unul dintre aceste scuturi în videoclipul.

Prima noastră livrare a fost efectuată  la spitalul Kaiser din Santa Clara săptămâna trecută, iar feedbackul medicilor a fost foarte pozitiv”, spune Cook. „Acestea se împachetează plat, o sută pe cutie. Fiecare vizieră este asamblată în mai puțin de două minute și este complet reglabilă. Furnizăm materiale și fabricăm în SUA și China. ”

Apple intenționează să trimită mai mult de un milion de viziere până la sfârșitul acestei săptămâni și încă un milion în fiecare săptămână după aceea. Până în prezent, compania a lucrat pentru distribuirea lor în SUA, dar intenționează să se extindă în curând. „Ne concentrăm asupra modalităților unice prin care Apple poate ajuta, care răspunde nevoilor esențiale ale îngrijitorilor de urgență și la o scară pe care circumstanțele o impun”, spune Tim Cook.