Apple a prezentat HomePod mini şi Beats Flex

NewMoney 14/10/2020 | 11:00 Fapt Divers
Apple a prezentat HomePod mini şi Beats Flex

Apple a mai prezentat marţi, pe lângă cele patru smartphone-uri din seria iPhone 12, două noi produse – difuzorul inteligent HomePod mini şi căştile Beats Flex.

HomePod mini este o versiune mai mică şi mult mai ieftină a lui HomePod (350 de dolari), acoperit cu aceeaşi ţesătură albă de plasă, care va fi vândută cu 99 de dolari.

La interiorul difuzorului care se bazează pe chipset-ul S5 se află un driver principal, două radiatoare pasive şi un ondulator de unde.

O abilitate nouă, pe care Apple o lansează prin intermediul HomePod mini, este aşa-numita Intercom. Difuzoarele care sunt montate în camere diferite ale aceeaşi case comunică între ele, iar membrii familiei pot comunica şi transmite mesaje în acest fel.

Alături de o calitate superioară a sunetului, Apple promite o viitoare integrare cu mai multe servicii de streaming, printre care Pandora, Amazon Music şi iHeartRadio. Nu şi Spotify, semn că Apple ştie să ţină râcă.

HomePod mini va fi disponibil din 16 noiembrie.

Căştile Beats Flex cu fir au la bază un nou cip, numit W1, şi înlocuiesc BeatsX la un preţ de trei ori mai mic: 50 de dolari.

Noile căşti cu fir ale celor de la Apple promit o autonomie de 12 ore şi vor fi disponibile din 21 octombrie în magazinul online al companiei.