Ştiri

Altex va deschide cel mai mare magazin din București și Ilfov. Investiție de 10 milioane de euro

Altex, cel mai mare retailer electro-IT din România, va deschide pe 12 noiembrie, în Chiajna, pe autostrada A1 (km. 11-12), un nou magazin. Acesta este cel mai mare centru de servicii Altex din București și Ilfov și este rezultatul unei investiții de 10 milioane de euro.

Retailer-ul oferă, într-un spațiul propriu de peste 3.400 mp, acces clienților la o gamă variată de peste 40.000 de produse. De asemenea, aceștia vor beneficia, ca în fiecare magazin Altex, de servicii precum click&collect (comandă online, ridică din magazin), retur oriunde (online sau în orice magazin din țară), extragaranție pentru produsele achiziționate, servicii de consultanță personalizată asigurate de specialiștii Altex, dar și de soluții de finanțare flexibile.

Măști de protecție cadou pentru primii clienți ai noului magazin Altex

Mai mult, cu ocazia deschiderii, primii 300 de clienți vor primi gratuit un set de măști de protecție, la achiziții de peste 150 de lei.

Cel mai nou centru de servicii Altex este dotat cu etichete electronice și display-uri digitale. Trecerea la afișaj electronic face parte din strategia retailer-ului pe termen lung de tehnologizare a magazinelor pentru a spori eficiența în schimbarea prețurilor, reducerea costurilor și îmbunătățirea experienței clienților în magazin. Mai mult, noul magazin este prevăzut și cu sisteme de iluminare cu LED, pentru eficientizarea consumului de energie.

,,Am început anul cu o premieră – am deschis cel mai mare magazin Altex din țară la Arad, ne apropiem de finalul anului cu o nouă reușită – cel mai mare magazin Altex din București și Ilfov. În linie cu strategia noastră omnichannel, ne-am propus să oferim clienților noștri experiențe complete de cumpărare, online și offline. Investim în spații extinse unde să aducem la îndemână o gamă cât mai mare de produse și servicii, de cea mai bună calitate. Îi așteptăm pe clienții noștri în acest nou magazin din Chiajna să găsească produsele dorite, la cele mai mici prețuri din țară”, a declarat Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex.

Noul magazin Altex din Chiajna, aflat pe pe autostrada A1 (km. 11-12), va funcționa de luni până duminica, între orele 09:00 și 21:00. Joi, în ziua inaugurării, magazinul va fi deschis între 07:00 și 21:00.

Andrei Dumitru

Recent Posts

ANM dă alerta: Un nou VAL de FRIG peste România! PROGNOZA detaliată

Meteorologii au veşti proaste şi în această săptămână! Frigul pune stăpânire pe România. La munte…

6 ore ago

Florin Piersic, primul mesaj din spital: Sunt viu. Ţineţi-mă aproape

Actorul Florin Piersic a transmis, luni seară, un mesaj în care afirmă că este ”viu”.…

7 ore ago

SCHIMBĂRI în modul de acordare a concediilor medicale. LISTA bolilor pentru care se acordă direct 7 zile de concediu medical

Un Ordin comun al ministrului Sănătății și al președintelui Casei Naționale de Asigurări de Sănătate…

8 ore ago

Ciolacu: Vom avea una dintre primele două creşteri economice din Europa şi din UE

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, la sfârşitul anului, România va avea una dintre primele…

8 ore ago

BNR, veşti proaste despre evoluția inflației. Prognoze pesimiste pentru 2024

Banca Națională a României (BNR) susține că rata anuală a inflaţiei este aşteptată să se…

9 ore ago

Angajaţii de la Guvern, nemulţumiţi de salarii. Protest spontan la Palatul Victoria

UPDATE: Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, dacă se va impune, va discuta cu salariaţii protestatari…

9 ore ago

Acest website folosește cookies