Altex investește în dezvoltarea unui nou depozit

NewMoney 09/10/2018 | 17:55 Ştiri
Altex investește în dezvoltarea unui nou depozit

Altex Romania va dezvolta un nou centru logistic lângă București, în comuna Dragomirești Vale, pe un teren de 15,2 ha care a fost achiziționat de pe piața liberă cu suma de aproximativ 5,5 milioane de euro.

Noul hub logistic, care reprezintă o investiție totală de peste 37 milioane de euro, este alcătuit din două clădiri principale de depozitare de aproximativ 90.000 mp suprafață totală și 46.000 mp de platforme logistice externe.

Prima etapă a proiectului va fi finanțată în proporție de 80% de către EximBank și urmează să fie finalizată în trimestrul I al anului 2019. Etapa a doua a proiectului urmează să fie dezvoltată anul viitor și necesită o investiție de 15 milioane de euro pentru care Altex Romania caută finanțare.

„Noul centru logistic va cumula activitatea care astăzi se desfășoară în 4 depozite, oferind astfel disponibilitate mai bună pentru o gamă variată de produse și servicii de livrare mai rapidă clienților noștri. Această investiție reduce costurile operaționale sprijinind promisiunea Altex de a oferi clienților o gamă variată de produse și cel mai mic preț din România” a spus Dan Ostahie, CEO Altex Romania.

Noul centru logistic dezvoltat de Altex este proiectat pentru a găzdui toate tipurile de produse, de la electrocasnice mari până la componente IT și accesorii.


Foto: Mediafax