Altex deschide un magazin în mallul Sun Plaza

Gabriel Bucur 22/03/2017 | 15:05 Ştiri
Altex deschide un magazin în mallul Sun Plaza

Altex anunță inaugurarea primului magazin din acest an, la 23 martie, în mallul bucureștean Sun Plaza. 

Noua unitate Altex se întinde pe două etaje și ocupă o suprafață de 1.000 de metri pătrați. Odată cu acest eveniment, rețeaua Altex va ajunge la un total de 16 magazine în Capitală și 97 de magazine la nivel național.

„Altex România continuă planul de extindere și în 2017, ca un răspuns firesc la nevoia consumatorilor români de a avea acces în mod cât mai facil la tehnologie modernă. Deschiderea acestui magazin continuă strategia omnichannel, prin care urmărim să asigurăm o experiență de cumpărare completă, de la posibilitatea testării produsului până la interacțiunea cu o echipă de vânzări foarte bine pregătită, gata să ofere cele mai bune sfaturi“, a declarat Dan Ostahie, CEO-ul Altex România.

Magazinul Altex din Sun Plaza Shopping Center va funcţiona de luni până duminică, între orele 10:00 și 22:00, și va avea 30 de angajați.

În șapte ani de jurnalism, a pendulat între domeniul sportiv și cel economic. A lucrat, printre altele, la Radio România Actualități și Adevărul Financiar. Acum, este coordonatorul online al proiectului NewMoney.