Ajusto.ro a avut o creștere de 20% a lucrărilor pentru casă în contextul în care tot mai mulți români solicită online meșteri profesioniști

NewMoney 06/12/2021 | 13:30 Ştiri
Ajusto.ro a avut o creștere de 20% a lucrărilor pentru casă în contextul în care tot mai mulți români solicită online meșteri profesioniști

Lucrările de amenajare a casei, precum și serviciile de curățenie și montaj electrocasnice au înregistrat o creștere a cererii online, cu peste 20% în anul 2021, conform rezultatelor platformei online Ajusto.ro, prezentă pe aceste segmente.

”Față de anul 2020, Ajusto.ro a înregistrat o creștere cu 20% a cererilor pentru lucrările de amenajare, curățenie, montaj electrocasnice și alte servicii pentru casă, în contextul în care vorbim de o perioadă de pandemie și izolare socială. De asemenea, numărul de vizitatori pe site a crescut cu 22,5% față de anul 2020 (aceeași perioadă), 88% dintre aceștia fiind utilizatori noi.” a declarat Iulian Maxim, Manager Ajusto.ro.

Digitalizarea își spune cuvântul și în ceea privește oferta meseriașilor și a specialiștilor în lucrările casei. Astfel, peste 100 de profesioniști în diferite domenii, de la instalații electrice, montare electrocasnice, servicii de curățătorie sau amenajări interioare, sunt înscriși pe Ajusto.ro și prestează peste 200 de servicii standard și personalizate.

Pentru 2022, Ajusto își propune diversificarea gamei de servicii (prin extinderea serviciilor standard), extinderea teritorială în noi orașe (în momentul de față serviciile sunt destinate locuitorilor din București și județul Ilfov) și creșterea gradului de acoperire a standardelor de operare (calitate, timp redus, preț corect, seriozitate și interacțiune pozitivă).

”Printre planurile de dezvoltare actuale și aflate în curs de derulare, menționăm și relația de parteneriat dintre Ajusto și Banca Comercială Română, grație căreia clienții BCR care accesează un credit imobiliar / ipotecar beneficiază de o reducere din partea Ajusto pentru serviciile necesare amenajării locuinței nou achiziționate.” a mai menționat Iulian Maxim.

De asemenea, pentru ca planurile de viitor să prindă contur și încurajați de rezultatele favorabile, echipa Ajusto.ro a lansat un nou site, cu un design concentrat pe așteptările şi nevoile clienților, pentru a sprijini căutările românilor care au nevoie de un bun specialist pentru lucrările casei.

”Noul site oferă servicii de navigare şi căutare îmbunătăţite, un conţinut mai bogat şi instrumente online uşor de utilizat de către clienţi. Funcționalitățile site-ului, user experience și conținutul sunt punctele forte pe care am mizat pentru noua versiune a site-ului ajusto.ro.” a afirmat Iulian Maxim.

Noul Ajusto.ro este optimizat pentru utilizarea de pe device-uri mobile și, implicit, vine cu o structură nouă optimizată astfel încât să asigure o experiență de navigare rapidă și facilă pentru utilizatorul modern, care își dorește acces imediat la serviciile pentru casă de care are nevoie.