AFI poartă ”discuții avansate” pentru închirierea birourilor pe care le ridică la Brașov

Andreea Neferu 01/11/2017 | 22:32 Ştiri
AFI poartă ”discuții avansate” pentru închirierea birourilor pe care le ridică la Brașov

Dezvoltatorul israelian AFI Europe a început negocerile cu potențiali chiriași pentru birourile din cadrul proiectului multifuncțional AFI Brașov, o investiție ce se ridică în total la 120 de milioane de euro.

Astfel, compania ”se află deja în discuții avansate cu doi potențiali chiriași pentru o suprafață de 4.000 de metri pătrați în primul din cele două turnuri de birouri ce fac parte din proiectul AFI Park Brașov”.

Proiectul cu destinație mixtă AFI Brașov, a cărei construcție a început în septembrie, include un centru comercial cu o suprafață totală închiriabilă de 45.000 de metri pătrați, respectiv proiectul de birouri AFI Park Brașov, format din două turnuri Clasa A cu o suprafață totală de 25.000 de metri pătrați.

„Sectorul telecomunicațiilor și tehnologiei rămâne cel mai activ ocupant de spații de birouri din afara Bucureștiului, cu 75% din volumul tranzacțiilor înregistrate în prima jumătate a anului. Acest lucru ne face încrezători că AFI Park Brașov va deveni noul punct de interes pentru afaceri (….), în special pentru potențialii chiriași din domeniile IT&C, BPO și banking”, a spus David Hay, CEO al AFI Europe România.

AFI Park Brașov este al treilea proiect de birouri pe care AFI Europe îl dezvoltă în România, după alte două în București: parcul de business AFI Park, cu o suprafață totală închiriabilă de 70.000 de metri pătrați și AFI Tech Park, un campus de afaceri aflat în etapa de construcție în zona central-vestică a Bucureștiului, compus din trei clădiri cu o suprafață totală închiriabilă de 56.000 de metri pătrați.


Sursă foto: AFI Europe

A debutat în presa scrisă în urmă cu opt ani. În 2013, a absolvit cursurile programului de pregătire intensivă în jurnalism „Economic and Political Reporting from Southeast Europe”, organizat la Londra și la Berlin de agenția de presă Reuters, iar în 2015 a participat la cursurile școlii de vară Online and Multimedia Journalism, organizată de Deutsche Journalistenschule la Munchen. În 2013, a câștigat premiul „Florin Petria” pentru jurnalism economic, iar în 2015 a fost unul dintre laureații concursului Tânărul Jurnalist al Anului, secțiunea Economie. Anterior, Andreea a lucrat la Ziarul Financiar. În prezent, la NewMoney, Andreea acoperă din punct de vedere editorial domeniile construcții și imobiliare.