Afaceri în creștere cu 15% pentru belgienii de la Reynaers

Andreea Neferu 26/06/2017 | 14:44 Ştiri
Afaceri în creștere cu 15% pentru belgienii de la Reynaers

Reynaers Aluminium România, subsidiara locală a grupului belgian Reynaers, cu activități pe segmentul soluțiilor de aluminiu, încheie primele șase luni ale acestui an cu afaceri de 3,5 milioane de euro, în creștere cu 15% comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut.

„Primele șase luni ale anului 2017 au adus reprezentanței Reynaers din România o cifră de afaceri de aproximativ 3,5 milioane de euro în urma unor noi proiecte în portofoliu”, potrivit reprezentanților companiei. Unul dintre aceste proiect este ansamblul rezidențial One Charles de Gaulle din zona Aviatorilor din Capitală, unde Reynaers livrează soluții de tâmplărie.

De-a lungul timpului, compania a mai livrat produse pentru proiecte precum Aeroportul Henri Coandă, Promenada Mall, AFI Park sau Plaza România. Belgienii au intrat pe plan local în 2006 și au în prezent sediul central și un depozit la București, dar și centre regionale în Cluj-Napoca, Timișoara și Iași.

Compania Reynaers Aluminum SRL, prin care belgienii derulează activități pe plan local, a înregistrat anul trecut afaceri de 9,3 milioane de lei, potrivit datelor de la Ministerul Finanțelor.

A debutat în presa scrisă în urmă cu opt ani. În 2013, a absolvit cursurile programului de pregătire intensivă în jurnalism „Economic and Political Reporting from Southeast Europe”, organizat la Londra și la Berlin de agenția de presă Reuters, iar în 2015 a participat la cursurile școlii de vară Online and Multimedia Journalism, organizată de Deutsche Journalistenschule la Munchen. În 2013, a câștigat premiul „Florin Petria” pentru jurnalism economic, iar în 2015 a fost unul dintre laureații concursului Tânărul Jurnalist al Anului, secțiunea Economie. Anterior, Andreea a lucrat la Ziarul Financiar. În prezent, la NewMoney, Andreea acoperă din punct de vedere editorial domeniile construcții și imobiliare.